Дуже смачне, ніжне, соковите, ароматне м'ясо!
В якості прошарку також можна використовувати скибочки грибів, ананасів або чорнослив.
Експериментуйте!
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Свинина Гармошка. Інгредієнти
1 кг свинини (краще всього корейки)
400 г сиру
600 г помідорів
6-8 зубчиків часнику
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Помідори нарізати кружечками.
Крок 2 Сир нарізати пластиками.
Крок 3 Часник нарізати пластиками.
Крок 4 У шматку свинини зробити надрізи (не доходячи до кінця), товщиною близько 1 см.
Крок 5 Свинину посолити, поперчити (у надрізах теж).
Крок 6 У надрізи покласти сир, помідор, часник.
Крок 7 Загорнути свинину у фольгу.
Крок 8 Викласти на деко, поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом години.
При подачі нарізати пластиками.
Смачного!
В якості прошарку також можна використовувати скибочки грибів, ананасів або чорнослив.
Експериментуйте!
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Свинина Гармошка. Інгредієнти
1 кг свинини (краще всього корейки)
400 г сиру
600 г помідорів
6-8 зубчиків часнику
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Помідори нарізати кружечками.
Крок 2 Сир нарізати пластиками.
Крок 3 Часник нарізати пластиками.
Крок 4 У шматку свинини зробити надрізи (не доходячи до кінця), товщиною близько 1 см.
Крок 5 Свинину посолити, поперчити (у надрізах теж).
Крок 6 У надрізи покласти сир, помідор, часник.
Крок 7 Загорнути свинину у фольгу.
Крок 8 Викласти на деко, поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом години.
При подачі нарізати пластиками.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий