Смачне, ситне блюдо.
Виручить, коли часу на приготування зовсім мало.
Подавати вареники можна зі сметаною, варенням, маслом.
Вареники можна заморозити і використовувати за необхідності.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 50-70 штук.
Інгредієнти
Ліниві вареники. Інгредієнти
500 г сиру (5-9%)
3 яйця
100 г цукру
1 ч.л. ванільного цукру
50 г вершкового масла
3 ст.л. манки
200 г борошна
Приготування
Крок 1 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 2 Додати яйця, перемішати.
Крок 3 Додати манку.
Крок 4 Додати сир, перемішати.
Крок 5 Додати борошно, замісити тісто.
Крок 6 Тісто розкачати в джгутики.
Крок 7 Нарізати на невеликі шматочки.
Крок 8 У каструлю налити воду (воду можна трохи підсолити).
Довести до кипіння.
Крок 9 У киплячу воду покласти вареники.
Після того, як вони спливуть, варити близько 3-5 хвилин.
Готові вареники вийняти за допомогою шумівки.
Крок 10
Смачного!
Виручить, коли часу на приготування зовсім мало.
Подавати вареники можна зі сметаною, варенням, маслом.
Вареники можна заморозити і використовувати за необхідності.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 50-70 штук.
Інгредієнти
Ліниві вареники. Інгредієнти
500 г сиру (5-9%)
3 яйця
100 г цукру
1 ч.л. ванільного цукру
50 г вершкового масла
3 ст.л. манки
200 г борошна
Приготування
Крок 1 Масло розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 2 Додати яйця, перемішати.
Крок 3 Додати манку.
Крок 4 Додати сир, перемішати.
Крок 5 Додати борошно, замісити тісто.
Крок 6 Тісто розкачати в джгутики.
Крок 7 Нарізати на невеликі шматочки.
Крок 8 У каструлю налити воду (воду можна трохи підсолити).
Довести до кипіння.
Крок 9 У киплячу воду покласти вареники.
Після того, як вони спливуть, варити близько 3-5 хвилин.
Готові вареники вийняти за допомогою шумівки.
Крок 10
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий