Просто відмінне блюдо! Апетитна куряча ніжка, дуже смачна начинка, ніжне тісто.
Ваші гості залишаться задоволені!
На сайті вже є схожий рецепт:
Курячі ніжки в мішечку .
Але мені так сподобалася картопляна начинка, що я вирішила показати і цей варіант.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6 порцій.
Інгредієнти
Курячі ніжки в мішечку - 2. Інгредієнти
500 г листкового тіста (прісного або дріжджового)
600 г (6 штук) курячої гомілки
300 г грибів (свіжих або заморожених)
700 г картоплі
150 г цибулі
50 мл молока
30 г вершкового масла
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Картоплю почистити, відварити до готовності.
Крок 2 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 3 Гриби почистити, дрібно нарізати.
Крок 4 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 5 Додати гриби, смажити до тих пір, поки не випарується вся рідина (близько 15 хвилин).
Крок 6 Гомілку посолити, поперчити, посмажити на олії до готовності (приблизно 25-30 хвилин).
Остудити.
Крок 7 У картоплю додати вершкове масло, потовкти.
Крок 8 Додати молоко, посолити за смаком, перемішати.
Крок 9 Змішати картопляне пюре і гриби.
Остудити.
Крок 10 Тісто розкачати завтовшки приблизно 3 мм, вирізати прямокутник, обрізки зберегти.
Крок 11 Нарізати квадрати 15 ? 15 см.
Крок 12 З обрізків зробити невелику «лепешечку», покласти в середину квадрата (це робиться для того, щоб дно не рвалося).
Крок 13 В серединку покласти 2-3 ст.л. начинки.
Крок 14 На начинку поставити гомілку.
Крок 15 Краї тіста зібрати і зав'язати ниткою (сильно туго НЕ зав'язувати).
Крок 16 Деко застелити папером для випічки або трохи змастити олією.
Викласти мішечки.
Крок 17 Кісточки можна обернути фольгою, щоб вони не підгоріли.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати до золотистого кольору (приблизно 15-20 хвилин).
Крок 18 З готових мішечків не забути зняти нитку.
Я використовую готове покупне тісто.
Смачного!
Ваші гості залишаться задоволені!
На сайті вже є схожий рецепт:
Курячі ніжки в мішечку .
Але мені так сподобалася картопляна начинка, що я вирішила показати і цей варіант.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6 порцій.
Інгредієнти
Курячі ніжки в мішечку - 2. Інгредієнти
500 г листкового тіста (прісного або дріжджового)
600 г (6 штук) курячої гомілки
300 г грибів (свіжих або заморожених)
700 г картоплі
150 г цибулі
50 мл молока
30 г вершкового масла
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Картоплю почистити, відварити до готовності.
Крок 2 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 3 Гриби почистити, дрібно нарізати.
Крок 4 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 5 Додати гриби, смажити до тих пір, поки не випарується вся рідина (близько 15 хвилин).
Крок 6 Гомілку посолити, поперчити, посмажити на олії до готовності (приблизно 25-30 хвилин).
Остудити.
Крок 7 У картоплю додати вершкове масло, потовкти.
Крок 8 Додати молоко, посолити за смаком, перемішати.
Крок 9 Змішати картопляне пюре і гриби.
Остудити.
Крок 10 Тісто розкачати завтовшки приблизно 3 мм, вирізати прямокутник, обрізки зберегти.
Крок 11 Нарізати квадрати 15 ? 15 см.
Крок 12 З обрізків зробити невелику «лепешечку», покласти в середину квадрата (це робиться для того, щоб дно не рвалося).
Крок 13 В серединку покласти 2-3 ст.л. начинки.
Крок 14 На начинку поставити гомілку.
Крок 15 Краї тіста зібрати і зав'язати ниткою (сильно туго НЕ зав'язувати).
Крок 16 Деко застелити папером для випічки або трохи змастити олією.
Викласти мішечки.
Крок 17 Кісточки можна обернути фольгою, щоб вони не підгоріли.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати до золотистого кольору (приблизно 15-20 хвилин).
Крок 18 З готових мішечків не забути зняти нитку.
Я використовую готове покупне тісто.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий