Пенне - це макаронні вироби у вигляді пір'я, зі скошеними краями.
Замість них можна використовувати будь-які інші макаронні вироби.
Замість брокколі можна використовувати брюссельську або кольорову капусту.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Пенне з болгарським перцем і брокколі. Інгредієнти
300 г пенне
400 г брокколі
350 г болгарського перцю
150 г сиру
150 г цибулі
рослинне масло
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати соломкою.
Крок 2 Перець очистити від насіння, нарізати соломкою.
Крок 3 Цибулю злегка обсмажити на олії.
Крок 4 Додати перець, перемішати.
Крок 5 Слідом додати брокколі (брокколі можна попередньо НЕ розморожувати).
Налити трохи води (так, щоб вода була налита на 1 см), посолити, поперчити, тушкувати під кришкою 10 хвилин.
Крок 6 Макарони відварити до готовності так, як зазначено на упаковці.
Крок 7 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 8 На блюдо викласти макарони.
Крок 9 На макарони викласти овочі.
Посипати сиром.
Смачного!
Замість них можна використовувати будь-які інші макаронні вироби.
Замість брокколі можна використовувати брюссельську або кольорову капусту.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Пенне з болгарським перцем і брокколі. Інгредієнти
300 г пенне
400 г брокколі
350 г болгарського перцю
150 г сиру
150 г цибулі
рослинне масло
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати соломкою.
Крок 2 Перець очистити від насіння, нарізати соломкою.
Крок 3 Цибулю злегка обсмажити на олії.
Крок 4 Додати перець, перемішати.
Крок 5 Слідом додати брокколі (брокколі можна попередньо НЕ розморожувати).
Налити трохи води (так, щоб вода була налита на 1 см), посолити, поперчити, тушкувати під кришкою 10 хвилин.
Крок 6 Макарони відварити до готовності так, як зазначено на упаковці.
Крок 7 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 8 На блюдо викласти макарони.
Крок 9 На макарони викласти овочі.
Посипати сиром.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий