Каннеллоні можна фарширувати різними начинками, я пропоную таку.
Замість Рікотту можна використовувати пастоподібний сир, замість шпинату - базилік.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Каннеллоні, фаршировані Рікоттою і шпинатом. Інгредієнти
14-20 шт. каннеллони
500 г рікотти
100 г шпинату
150 г помідорів
200 г сиру
сіль
перець
соус Бешамель:
1 л молока
100 г борошна
100 г вершкового масла
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Готуємо соус Бешамель.
Масло розтопити.
Крок 2 Додати борошно, добре перемішати.
Крок 3 При постійному помішуванні додати молоко.
Посолити, поперчити.
Крок 4 Варити до тих пір, поки соус не загусне (за консистенцією він повинен нагадувати рідку сметану).
Крок 5 Готуємо начинку.
Помідори дрібно нарізати (якщо утворилося багато соку, його злити).
Крок 6 Шпинат нарізати.
Крок 7 Рікотту розім'яти.
Крок 8 Додати помідори, шпинат.
Посолити, поперчити.
Крок 9 Перемішати.
Крок 10 Каннеллоні нафарширувати.
Крок 11 Викласти у форму для запікання (я використовувала форму розміром 20 ? 25 см).
Крок 12 На каннеллони вилити соус Бешамель.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 30-35 хвилин.
Крок 13 Сир натерти на середній тертці.
Крок 14 Форму дістати з духовки.
Викласти сир.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 10-15 хвилин.
Крок 15
Смачного!
Замість Рікотту можна використовувати пастоподібний сир, замість шпинату - базилік.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Каннеллоні, фаршировані Рікоттою і шпинатом. Інгредієнти
14-20 шт. каннеллони
500 г рікотти
100 г шпинату
150 г помідорів
200 г сиру
сіль
перець
соус Бешамель:
1 л молока
100 г борошна
100 г вершкового масла
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Готуємо соус Бешамель.
Масло розтопити.
Крок 2 Додати борошно, добре перемішати.
Крок 3 При постійному помішуванні додати молоко.
Посолити, поперчити.
Крок 4 Варити до тих пір, поки соус не загусне (за консистенцією він повинен нагадувати рідку сметану).
Крок 5 Готуємо начинку.
Помідори дрібно нарізати (якщо утворилося багато соку, його злити).
Крок 6 Шпинат нарізати.
Крок 7 Рікотту розім'яти.
Крок 8 Додати помідори, шпинат.
Посолити, поперчити.
Крок 9 Перемішати.
Крок 10 Каннеллоні нафарширувати.
Крок 11 Викласти у форму для запікання (я використовувала форму розміром 20 ? 25 см).
Крок 12 На каннеллони вилити соус Бешамель.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 30-35 хвилин.
Крок 13 Сир натерти на середній тертці.
Крок 14 Форму дістати з духовки.
Викласти сир.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 10-15 хвилин.
Крок 15
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий