М'ясо виходить соковите і ароматне, грибний соус ідеально доповнює смак.
Замість яловичини можна використовувати індичку, але запікати її треба менше.
На гарнір можна приготувати картопляне пюре або відварну картоплю.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Яловичина, запечена в рукаві, з грибним соусом. Інгредієнти
1 кг яловичини
50 мл рослинного масла
3 ч.л. гірчиці
2 ч.л. сушених трав (орегано, майоран, базилік і т.д.)
сік половини лимона
5 горошин запашного перцю
сіль
грибний соус:
300 г грибів (я використовувала заморожені)
20 г сушених білих грибів
500 мл вершків 10-15%
150 г цибулі
2 ст.л. борошна
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Готуємо маринад для яловичини.
Перець розтовкти.
Крок 2 Змішати масло, гірчицю, лимонний сік, трави, перець.
Посолити.
Крок 3 Вийшла сумішшю змастити яловичину з усіх боків.
Крок 4 Покласти в рукав для запікання (якщо рукава немає, можна загорнути у фольгу).
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 1.5 годин.
Крок 5 Готуємо соус.
Сушені гриби трохи потовкти.
Крок 6 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 7 Гриби дрібно нарізати.
Крок 8 На рослинному маслі обсмажити цибулю до прозорості.
Крок 9 Додати гриби.
Крок 10 Посолити, поперчити, перемішати, смажити 5-7 хвилин.
Крок 11 Додати сушені гриби.
Крок 12 Налити 100-150 мл води.
Смажити, при помішуванні, 30-35 хвилин.
Крок 13 Додати вершки, перемішати.
Крок 14 Додати борошно, добре перемішати.
Довести до кипіння, прибрати з вогню.
При подачі м'ясо нарізати, на м'ясо викласти соус.
Смачного!
Замість яловичини можна використовувати індичку, але запікати її треба менше.
На гарнір можна приготувати картопляне пюре або відварну картоплю.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Яловичина, запечена в рукаві, з грибним соусом. Інгредієнти
1 кг яловичини
50 мл рослинного масла
3 ч.л. гірчиці
2 ч.л. сушених трав (орегано, майоран, базилік і т.д.)
сік половини лимона
5 горошин запашного перцю
сіль
грибний соус:
300 г грибів (я використовувала заморожені)
20 г сушених білих грибів
500 мл вершків 10-15%
150 г цибулі
2 ст.л. борошна
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Готуємо маринад для яловичини.
Перець розтовкти.
Крок 2 Змішати масло, гірчицю, лимонний сік, трави, перець.
Посолити.
Крок 3 Вийшла сумішшю змастити яловичину з усіх боків.
Крок 4 Покласти в рукав для запікання (якщо рукава немає, можна загорнути у фольгу).
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 1.5 годин.
Крок 5 Готуємо соус.
Сушені гриби трохи потовкти.
Крок 6 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 7 Гриби дрібно нарізати.
Крок 8 На рослинному маслі обсмажити цибулю до прозорості.
Крок 9 Додати гриби.
Крок 10 Посолити, поперчити, перемішати, смажити 5-7 хвилин.
Крок 11 Додати сушені гриби.
Крок 12 Налити 100-150 мл води.
Смажити, при помішуванні, 30-35 хвилин.
Крок 13 Додати вершки, перемішати.
Крок 14 Додати борошно, добре перемішати.
Довести до кипіння, прибрати з вогню.
При подачі м'ясо нарізати, на м'ясо викласти соус.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий