Соковиті, ароматні овочі і ніжне м'ясо - дуже смачно!
Замість реберець можна використовувати будь-яке м'ясо, нарізане невеликими шматочками.
Замість соусу Наршараб (це соус на основі гранатового соку) можна використовувати кетчуп або будь томатний соус.
Овочі можна додавати за своїм смаком.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Свинячі реберця, запечені з овочами. Інгредієнти
500 г свинячих реберець (або баранячих, яловичих)
1 кг картоплі
250 г баклажанів
250 г помідорів
лук порей (або 150 г ріпчастої цибулі)
50 мл соусу Наршараб
2 ч.л. сушених трав
3 зубчики часнику
сіль
перець
5 ст.л. рослинного масла
Приготування
Крок 1 Реберця нарізати.
Крок 2 До реберцям додати Наршараб, трохи посолити, перемішати, залишити на 15 хвилин.
Крок 3 Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками.
Крок 4 Додати сушені трави, трохи посолити.
Крок 5 Перемішати.
Крок 6 Лук порей нарізати кільцями (ріпчаста - півкільцями).
Крок 7 Помідори нарізати невеликими шматочками.
Крок 8 Баклажани нарізати кубиками.
Крок 9 У масло додати видавлений через чеснокодавку часник.
Посолити, поперчити.
Крок 10 Овочі та м'ясо викласти у форму для запікання.
Крок 11 Полити олією з часником.
Крок 12 Ще трохи посолити, поперчити.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 1-1.5 годин.
Крок 13
Смачного!
Замість реберець можна використовувати будь-яке м'ясо, нарізане невеликими шматочками.
Замість соусу Наршараб (це соус на основі гранатового соку) можна використовувати кетчуп або будь томатний соус.
Овочі можна додавати за своїм смаком.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Свинячі реберця, запечені з овочами. Інгредієнти
500 г свинячих реберець (або баранячих, яловичих)
1 кг картоплі
250 г баклажанів
250 г помідорів
лук порей (або 150 г ріпчастої цибулі)
50 мл соусу Наршараб
2 ч.л. сушених трав
3 зубчики часнику
сіль
перець
5 ст.л. рослинного масла
Приготування
Крок 1 Реберця нарізати.
Крок 2 До реберцям додати Наршараб, трохи посолити, перемішати, залишити на 15 хвилин.
Крок 3 Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками.
Крок 4 Додати сушені трави, трохи посолити.
Крок 5 Перемішати.
Крок 6 Лук порей нарізати кільцями (ріпчаста - півкільцями).
Крок 7 Помідори нарізати невеликими шматочками.
Крок 8 Баклажани нарізати кубиками.
Крок 9 У масло додати видавлений через чеснокодавку часник.
Посолити, поперчити.
Крок 10 Овочі та м'ясо викласти у форму для запікання.
Крок 11 Полити олією з часником.
Крок 12 Ще трохи посолити, поперчити.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 1-1.5 годин.
Крок 13
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий