Смачні, ніжні, ситні баклажани.
Гречка з грибами - це завжди смачно. Бекон надає аромат і соковитість начинці.
Замість бекону можна використовувати шинку.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6 порцій.
Інгредієнти
Баклажани, фаршировані гречкою, грибами і беконом. Інгредієнти
1 кг баклажанів (або кабачків)
150 г грибів
100 г гречки
100 г бекону
100 г сиру
100 г цибулі
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Гречку відварити до готовності.
Крок 2 Баклажани розрізати на дві частини.
Крок 3 Вийняти м'якоть.
Крок 4 М'якоть нарізати кубиками (можна використовувати не всю м'якоть).
Крок 5 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 6 Гриби нарізати кубиками.
Крок 7 Бекон дрібно нарізати.
Крок 8 На сковороді злегка обсмажити бекон (масло додавати не треба).
Крок 9 Додати цибулю, трохи обсмажити.
Крок 10 Додати гриби, перемішати.
Крок 11 Додати нарізані баклажани, посолити (солити треба небагато, бекон досить солоний), поперчити, перемішати.
Смажити протягом 15 хвилин.
Крок 12 Додати гречку, перемішати, прибрати з вогню.
Трохи остудити.
Крок 13 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 14 Баклажани викласти у форму для запікання.
Крок 15 Нафарширувати.
Крок 16 Посипати сиром.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 35-40 хвилин.
Крок 17
Смачного!
Гречка з грибами - це завжди смачно. Бекон надає аромат і соковитість начинці.
Замість бекону можна використовувати шинку.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6 порцій.
Інгредієнти
Баклажани, фаршировані гречкою, грибами і беконом. Інгредієнти
1 кг баклажанів (або кабачків)
150 г грибів
100 г гречки
100 г бекону
100 г сиру
100 г цибулі
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Гречку відварити до готовності.
Крок 2 Баклажани розрізати на дві частини.
Крок 3 Вийняти м'якоть.
Крок 4 М'якоть нарізати кубиками (можна використовувати не всю м'якоть).
Крок 5 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 6 Гриби нарізати кубиками.
Крок 7 Бекон дрібно нарізати.
Крок 8 На сковороді злегка обсмажити бекон (масло додавати не треба).
Крок 9 Додати цибулю, трохи обсмажити.
Крок 10 Додати гриби, перемішати.
Крок 11 Додати нарізані баклажани, посолити (солити треба небагато, бекон досить солоний), поперчити, перемішати.
Смажити протягом 15 хвилин.
Крок 12 Додати гречку, перемішати, прибрати з вогню.
Трохи остудити.
Крок 13 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 14 Баклажани викласти у форму для запікання.
Крок 15 Нафарширувати.
Крок 16 Посипати сиром.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 35-40 хвилин.
Крок 17
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий