Звичайні смажені гриби стануть незвичайними, якщо приготувати їх за цим рецептом.
Такі гриби можна подати з картоплею, а можна як самостійну страву.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти
Печериці, смажені з маком і сметаною. Інгредієнти
300 г печериць
200 г сметани
3 ст.л. маку
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Печериці нарізати невеликими скибочками.
Крок 2 Смажити на невеликій кількості рослинного масла протягом 10 хвилин.
Посолити, поперчити.
Крок 3 Додати сметану, перемішати.
Крок 4 Додати мак, смажити протягом 5-7 хвилин.
Крок 5
Смачного!
Такі гриби можна подати з картоплею, а можна як самостійну страву.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти
Печериці, смажені з маком і сметаною. Інгредієнти
300 г печериць
200 г сметани
3 ст.л. маку
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Печериці нарізати невеликими скибочками.
Крок 2 Смажити на невеликій кількості рослинного масла протягом 10 хвилин.
Посолити, поперчити.
Крок 3 Додати сметану, перемішати.
Крок 4 Додати мак, смажити протягом 5-7 хвилин.
Крок 5
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий