Інгредієнти
М'ясні рулетики з грибною начинкою. Інгредієнти
500 г яловичини або свинини
300 г грибів
200 г цибулі
150 г майонезу або сметани
150 г кетчупу або томатної пасти
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно покришити.
Крок 2 Гриби почистити, дрібно нарізати.
Крок 3 Обсмажити цибулю на рослинній олії до золотистого кольору.
Крок 4 Додати гриби, посолити, поперчити, смажити до готовності (близько 20 хвилин).
Крок 5 М'ясо нарізати, відбити, злегка посолити, поперчити.
Крок 6 Викласти грибну начинку.
Крок 7 Згорнути рулетик і закріпити його зубочисткою.
Крок 8 Рулетики трохи обсмажити на олії.
Крок 9 Майонез змішати з томатною пастою.
Крок 10 Рулетики викласти у форму для запікання.
Крок 11 Залити соусом, поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 30-40 хвилин.
Смачного!
М'ясні рулетики з грибною начинкою. Інгредієнти
500 г яловичини або свинини
300 г грибів
200 г цибулі
150 г майонезу або сметани
150 г кетчупу або томатної пасти
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно покришити.
Крок 2 Гриби почистити, дрібно нарізати.
Крок 3 Обсмажити цибулю на рослинній олії до золотистого кольору.
Крок 4 Додати гриби, посолити, поперчити, смажити до готовності (близько 20 хвилин).
Крок 5 М'ясо нарізати, відбити, злегка посолити, поперчити.
Крок 6 Викласти грибну начинку.
Крок 7 Згорнути рулетик і закріпити його зубочисткою.
Крок 8 Рулетики трохи обсмажити на олії.
Крок 9 Майонез змішати з томатною пастою.
Крок 10 Рулетики викласти у форму для запікання.
Крок 11 Залити соусом, поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 30-40 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий