У цьому рецепті важливо використовувати саме баранину і саме м'яту. З іншим м'ясом та іншою зеленню вийде абсолютно інший смак.
Інгредієнти
Баранина з м'ятою. Інгредієнти
500 г баранини
м'ята (свіжа або сушена)
3 зубчики часнику
5 ст. л. рослинного масла
сіль
перець
Приготування
Крок 1 М'яту дрібно покришити.
Крок 2 Змішати рослинне масло і видавлений через чеснокодавку часник.
Крок 3 Додати м'яту, посолити, поперчити.
Крок 4 Обваляти м'ясо в отриманій суміші.
Крок 5 Викласти м'ясо на фольгу.
Крок 6 Фольгу загорнути, викласти у форму для запікання.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом години.
Після цього фольгу розкрити, запікати м'ясо ще близько 25 хвилин.
Смачного!
Інгредієнти
Баранина з м'ятою. Інгредієнти
500 г баранини
м'ята (свіжа або сушена)
3 зубчики часнику
5 ст. л. рослинного масла
сіль
перець
Приготування
Крок 1 М'яту дрібно покришити.
Крок 2 Змішати рослинне масло і видавлений через чеснокодавку часник.
Крок 3 Додати м'яту, посолити, поперчити.
Крок 4 Обваляти м'ясо в отриманій суміші.
Крок 5 Викласти м'ясо на фольгу.
Крок 6 Фольгу загорнути, викласти у форму для запікання.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом години.
Після цього фольгу розкрити, запікати м'ясо ще близько 25 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий