Дуже смачне, ситне блюдо.
Замість білих грибів можна використовувати печериці, але білі гриби надають особливий аромат.
Замість баклажанів можна використовувати кабачки.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Спагетті з баклажанами, білими грибами та грудинкою. Інгредієнти
300 г баклажанів
20-30 г білих сушених грибів
250 г копченої грудинки (шинки, балика, окости і т.д.)
150 г цибулі
250 г помідорів
200 г спагетті (або будь-яких макаронних виробів)
100 г сиру
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Гриби залити окропом і залишити на 30 хвилин.
Крок 2 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 3 Баклажани нарізати кубиками.
Якщо вони гіркі, їх треба посолити, залишити на 30 хвилин, потім промити в холодній воді.
Крок 4 Помідори нарізати кубиками.
Крок 5 Грудинку нарізати невеликими шматочками.
Крок 6 Гриби дрібно нарізати.
Крок 7 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 8 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 9 Додати гриби, накрити кришкою, смажити, помішуючи, на невеликому вогні, протягом 10-15 хвилин.
Крок 10 Додати грудинку, злегка обсмажити.
Крок 11 Додати баклажани, посолити, поперчити.
Смажити, під кришкою, протягом 20-25 хвилин.
Крок 12 Додати помідори, смажити протягом 5-7 хвилин.
Крок 13 Спагеті відварити в підсоленій воді до готовності (так, як зазначено на упаковці).
Крок 14 До баклажанів з грибами і грудинкою додати спагетті, перемішати.
При подачі посипати сиром і зеленню.
Смачного!
Замість білих грибів можна використовувати печериці, але білі гриби надають особливий аромат.
Замість баклажанів можна використовувати кабачки.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Спагетті з баклажанами, білими грибами та грудинкою. Інгредієнти
300 г баклажанів
20-30 г білих сушених грибів
250 г копченої грудинки (шинки, балика, окости і т.д.)
150 г цибулі
250 г помідорів
200 г спагетті (або будь-яких макаронних виробів)
100 г сиру
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Гриби залити окропом і залишити на 30 хвилин.
Крок 2 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 3 Баклажани нарізати кубиками.
Якщо вони гіркі, їх треба посолити, залишити на 30 хвилин, потім промити в холодній воді.
Крок 4 Помідори нарізати кубиками.
Крок 5 Грудинку нарізати невеликими шматочками.
Крок 6 Гриби дрібно нарізати.
Крок 7 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 8 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 9 Додати гриби, накрити кришкою, смажити, помішуючи, на невеликому вогні, протягом 10-15 хвилин.
Крок 10 Додати грудинку, злегка обсмажити.
Крок 11 Додати баклажани, посолити, поперчити.
Смажити, під кришкою, протягом 20-25 хвилин.
Крок 12 Додати помідори, смажити протягом 5-7 хвилин.
Крок 13 Спагеті відварити в підсоленій воді до готовності (так, як зазначено на упаковці).
Крок 14 До баклажанів з грибами і грудинкою додати спагетті, перемішати.
При подачі посипати сиром і зеленню.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий