Замість курячого м'яса можна використовувати свинину, яловичину або баранину, але гасити треба довше.
Інгредієнти
Куряча гомілка, тушкована з баклажанами і помідорами. Інгредієнти
1 кг курячої гомілки (або крилець, стегенець, стегенець і т.д.)
400 г баклажанів
400 г помідорів
200 г цибулі
сіль
перець
сушена чи свіжа зелень - за смаком
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Баклажани нарізати кубиками.
Якщо баклажани гіркі, їх треба посолити, залишити на 30 хвилин, потім промити в холодній воді.
Крок 2 Цибулю дрібно покришити.
Крок 3 Помідори нарізати кубиками.
Крок 4 Цибулю обсмажити на олії.
Крок 5 Додати баклажани, перемішати.
Крок 6 Слідом додати помідори, перемішати, смажити 3-4 хвилини.
Крок 7 Додати гомілку, посолити, поперчити, додати сушену або свіжу зелень.
Крок 8 Перемішати, накрити кришкою.
Тушкувати на середньому вогні до готовності (близько 30 хвилин).
Крок 9 При подачі посипати зеленню.
Смачного!
Інгредієнти
Куряча гомілка, тушкована з баклажанами і помідорами. Інгредієнти
1 кг курячої гомілки (або крилець, стегенець, стегенець і т.д.)
400 г баклажанів
400 г помідорів
200 г цибулі
сіль
перець
сушена чи свіжа зелень - за смаком
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Баклажани нарізати кубиками.
Якщо баклажани гіркі, їх треба посолити, залишити на 30 хвилин, потім промити в холодній воді.
Крок 2 Цибулю дрібно покришити.
Крок 3 Помідори нарізати кубиками.
Крок 4 Цибулю обсмажити на олії.
Крок 5 Додати баклажани, перемішати.
Крок 6 Слідом додати помідори, перемішати, смажити 3-4 хвилини.
Крок 7 Додати гомілку, посолити, поперчити, додати сушену або свіжу зелень.
Крок 8 Перемішати, накрити кришкою.
Тушкувати на середньому вогні до готовності (близько 30 хвилин).
Крок 9 При подачі посипати зеленню.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий