Шлунки, приготовані за цим рецептом, виходять соковитими і ароматними.
Замість шлунків можна використовувати курячі сердечка (їх треба відварити протягом години) або куряче філе (його попередньо відварити протягом 10-15 хвилин).
На гарнір можна приготувати рис або картопляне пюре.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 5-6 порцій.
Інгредієнти
Курячі шлунки, смажені з беконом і овочами. Інгредієнти
1 кг курячих шлунків (очищених)
200 г бекону
300 г помідорів
200 г болгарського перцю
200 г цибулі
1 перчик чилі
зелень за смаком
рослинне масло
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Шлунки промити і відварити в підсоленій воді протягом 35-40 хвилин після закипання.
Остудити.
Крок 2 Готові шлунки нарізати невеликими шматочками.
Крок 3 Цибулю нарізати соломкою.
Крок 4 Бекон нарізати соломкою.
Крок 5 Перець очистити від насіння, нарізати соломкою.
Крок 6 Помідори нарізати кубиками.
Крок 7 Перець чилі очистити від насіння, нарізати соломкою.
Крок 8 Зелень дрібно покришити.
Крок 9 На рослинному маслі обсмажити цибулю до прозорості.
Крок 10 Додати бекон, смажити 3-4 хвилини.
Крок 11 Додати перець, смажити 2-3 хвилини.
Крок 12 Додати помідори, смажити 2-3 хвилини.
Крок 13 Додати шлунки, перемішати.
Крок 14 Додати перець чилі, посолити, поперчити, тушкувати під кришкою протягом 10-15 хвилин.
При подачі посипати зеленню.
Смачного!
Замість шлунків можна використовувати курячі сердечка (їх треба відварити протягом години) або куряче філе (його попередньо відварити протягом 10-15 хвилин).
На гарнір можна приготувати рис або картопляне пюре.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 5-6 порцій.
Інгредієнти
Курячі шлунки, смажені з беконом і овочами. Інгредієнти
1 кг курячих шлунків (очищених)
200 г бекону
300 г помідорів
200 г болгарського перцю
200 г цибулі
1 перчик чилі
зелень за смаком
рослинне масло
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Шлунки промити і відварити в підсоленій воді протягом 35-40 хвилин після закипання.
Остудити.
Крок 2 Готові шлунки нарізати невеликими шматочками.
Крок 3 Цибулю нарізати соломкою.
Крок 4 Бекон нарізати соломкою.
Крок 5 Перець очистити від насіння, нарізати соломкою.
Крок 6 Помідори нарізати кубиками.
Крок 7 Перець чилі очистити від насіння, нарізати соломкою.
Крок 8 Зелень дрібно покришити.
Крок 9 На рослинному маслі обсмажити цибулю до прозорості.
Крок 10 Додати бекон, смажити 3-4 хвилини.
Крок 11 Додати перець, смажити 2-3 хвилини.
Крок 12 Додати помідори, смажити 2-3 хвилини.
Крок 13 Додати шлунки, перемішати.
Крок 14 Додати перець чилі, посолити, поперчити, тушкувати під кришкою протягом 10-15 хвилин.
При подачі посипати зеленню.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий