Ніжна, соковита, ситна запіканка.
Замість індички можна використовувати куряче філе, замість брокколі - кольорову або брюссельську капусту.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Запіканка з індичкою, брокколі та картоплею під соусом Бешамель. Інгредієнти
600 г філе індички
1 кг картоплі
400 г брокколі
соус:
1 л молока
100 г вершкового масла
100 г борошна
сіль
перець
Приготування
Крок 1 М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Картоплю почистити, нарізати брусочками або кубиками.
Крок 3 У форму (я використовувала форму розміром 30 ? 20 см, висотою 5 см) викласти м'ясо, картопля, брокколі.
Крок 4 Посолити, поперчити.
Крок 5 Готуємо соус.
Масло розтопити.
Крок 6 Додати борошно, злегка обсмажити.
Крок 7 Влити молоко.
При постійному помішуванні варити до загустіння.
Посолити, поперчити.
Крок 8 На м'ясо з картоплею і брокколі вилити соус.
Крок 9 Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом години.
Смачного!
Замість індички можна використовувати куряче філе, замість брокколі - кольорову або брюссельську капусту.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Запіканка з індичкою, брокколі та картоплею під соусом Бешамель. Інгредієнти
600 г філе індички
1 кг картоплі
400 г брокколі
соус:
1 л молока
100 г вершкового масла
100 г борошна
сіль
перець
Приготування
Крок 1 М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Картоплю почистити, нарізати брусочками або кубиками.
Крок 3 У форму (я використовувала форму розміром 30 ? 20 см, висотою 5 см) викласти м'ясо, картопля, брокколі.
Крок 4 Посолити, поперчити.
Крок 5 Готуємо соус.
Масло розтопити.
Крок 6 Додати борошно, злегка обсмажити.
Крок 7 Влити молоко.
При постійному помішуванні варити до загустіння.
Посолити, поперчити.
Крок 8 На м'ясо з картоплею і брокколі вилити соус.
Крок 9 Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом години.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий