Дуже ароматне і ніжне м'ясо.
На гарнір ідеально підійде рис.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3-4 порції.
Інгредієнти
Баранина, тушкована з чорносливом і корицею. Інгредієнти
1 кг баранини (або яловичини)
150 г чорносливу
1 паличка кориці (або 1 ч.л. меленої кориці)
150 г цибулі
сіль
перець
перець горошком 5 шт.
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати соломкою.
Крок 2 Чорнослив нарізати невеликими шматочками.
Крок 3 На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю.
Крок 4 Додати м'ясо (нарізане шматочками товщиною 1-1.5 см), тушкувати 3-4 хвилини.
Крок 5 Перевернути, накрити кришкою, тушкувати на невеликому вогні 10-15 хвилин.
Крок 6 Додати чорнослив і корицю.
Крок 7 Додати 100 мл води.
Накрити кришкою, тушкувати на невеликому вогні 35-40 хвилин.
Крок 8 Потім м'ясо перевернути, посолити, поперчити, тушкувати під кришкою ще 10 хвилин.
Смачного!
На гарнір ідеально підійде рис.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3-4 порції.
Інгредієнти
Баранина, тушкована з чорносливом і корицею. Інгредієнти
1 кг баранини (або яловичини)
150 г чорносливу
1 паличка кориці (або 1 ч.л. меленої кориці)
150 г цибулі
сіль
перець
перець горошком 5 шт.
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати соломкою.
Крок 2 Чорнослив нарізати невеликими шматочками.
Крок 3 На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю.
Крок 4 Додати м'ясо (нарізане шматочками товщиною 1-1.5 см), тушкувати 3-4 хвилини.
Крок 5 Перевернути, накрити кришкою, тушкувати на невеликому вогні 10-15 хвилин.
Крок 6 Додати чорнослив і корицю.
Крок 7 Додати 100 мл води.
Накрити кришкою, тушкувати на невеликому вогні 35-40 хвилин.
Крок 8 Потім м'ясо перевернути, посолити, поперчити, тушкувати під кришкою ще 10 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий