Дуже смачне м'ясо!
Ароматне, ніжне, соковите!
Величезний плюс цього рецепту в тому, що часу на підготовку треба мінімум, а результат вас неодмінно порадує.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-7 порцій.
Інгредієнти
Свинина Святкова. Інгредієнти
1 кг філе свинини (я використовувала корейку) або індички
2 ст.л. брусничного джему (або вишневого)
2 ст.л. меду
2 ст.л. лимонного соку
бутончікі гвоздики
сіль
Приготування
Крок 1 Змішати джем, мед і лимонний сік.
Крок 2 У свинині зробити розрізи, по діагоналі, глибиною близько 3-4 мм.
Крок 3 Викласти м'ясо у форму для запікання, посолити.
Крок 4 Змастити соусом.
Крок 5 У ромбики вставити по бутончіку гвоздики.
Крок 6 Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 45-55 хвилин.
Смачного!
Ароматне, ніжне, соковите!
Величезний плюс цього рецепту в тому, що часу на підготовку треба мінімум, а результат вас неодмінно порадує.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-7 порцій.
Інгредієнти
Свинина Святкова. Інгредієнти
1 кг філе свинини (я використовувала корейку) або індички
2 ст.л. брусничного джему (або вишневого)
2 ст.л. меду
2 ст.л. лимонного соку
бутончікі гвоздики
сіль
Приготування
Крок 1 Змішати джем, мед і лимонний сік.
Крок 2 У свинині зробити розрізи, по діагоналі, глибиною близько 3-4 мм.
Крок 3 Викласти м'ясо у форму для запікання, посолити.
Крок 4 Змастити соусом.
Крок 5 У ромбики вставити по бутончіку гвоздики.
Крок 6 Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 45-55 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий