Дуже смачна, ароматна картопелька!
Якщо не хочеться робити розрізи, можна картоплю обернути смужками бекону. У такому випадку, картопля треба використовувати не великий.
В якості соусу можна подати сметану.
Також, до картоплі можна подати овочевий салат.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-6 порцій.
Інгредієнти
Картопля-гармошка. Інгредієнти
5-6 бульб картоплі
5-6 смужок бекону
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Сиру картоплю почистити, зробити надрізи (не доходячи до кінця), з відстанню 1 см.
Крок 2 У надрізи вставити тонко нарізаний бекон.
Крок 3 Картопля трохи посолити, поперчити, покласти у фольгу, фольгу загорнути.
Крок 4 Викласти у форму для запікання.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 45-55 хвилин (час приготування залежить від розміру і сорту картоплі).
Готову картоплю посипати зеленню.
Смачного!
Якщо не хочеться робити розрізи, можна картоплю обернути смужками бекону. У такому випадку, картопля треба використовувати не великий.
В якості соусу можна подати сметану.
Також, до картоплі можна подати овочевий салат.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-6 порцій.
Інгредієнти
Картопля-гармошка. Інгредієнти
5-6 бульб картоплі
5-6 смужок бекону
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Сиру картоплю почистити, зробити надрізи (не доходячи до кінця), з відстанню 1 см.
Крок 2 У надрізи вставити тонко нарізаний бекон.
Крок 3 Картопля трохи посолити, поперчити, покласти у фольгу, фольгу загорнути.
Крок 4 Викласти у форму для запікання.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 45-55 хвилин (час приготування залежить від розміру і сорту картоплі).
Готову картоплю посипати зеленню.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий