Фаршировані ананаси це завжди ефектно, і коли в якості начинки виступає фруктовий салат, і коли гаряче.
Я пропоную просту, але смачну і дуже ароматну начинку.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6 порцій.
Інгредієнти
Ананаси, фаршировані курячим філе, запечені під сиром. Інгредієнти
3 міні ананаса або один звичайний
200 г курячого філе
50 г сиру
1 ч.л. каррі (за бажанням)
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Ананаси розрізати на дві частини.
Крок 2 Вийняти жорстку середину і викинути.
Крок 3 Вийняти м'якоть.
Крок 4 М'якоть дрібно нарізати.
Крок 5 Куряче філе дрібно нарізати.
Крок 6 На рослинному маслі посмажити філе до готовності (смажити близько 15 хвилин).
Крок 7 Додати каррі, перемішати.
Крок 8 Слідом додати ананаси, посолити, поперчити, смажити 2-3 хвилини, потім прибрати з вогню.
Крок 9 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 10 В половинки ананасів викласти начинку.
Крок 11 Посипати сиром.
Крок 12 Викласти у форму для запікання.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів до золотистої скоринки (близько 10-15 хвилин).
Крок 13
Смачного!
Я пропоную просту, але смачну і дуже ароматну начинку.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6 порцій.
Інгредієнти
Ананаси, фаршировані курячим філе, запечені під сиром. Інгредієнти
3 міні ананаса або один звичайний
200 г курячого філе
50 г сиру
1 ч.л. каррі (за бажанням)
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Ананаси розрізати на дві частини.
Крок 2 Вийняти жорстку середину і викинути.
Крок 3 Вийняти м'якоть.
Крок 4 М'якоть дрібно нарізати.
Крок 5 Куряче філе дрібно нарізати.
Крок 6 На рослинному маслі посмажити філе до готовності (смажити близько 15 хвилин).
Крок 7 Додати каррі, перемішати.
Крок 8 Слідом додати ананаси, посолити, поперчити, смажити 2-3 хвилини, потім прибрати з вогню.
Крок 9 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 10 В половинки ананасів викласти начинку.
Крок 11 Посипати сиром.
Крок 12 Викласти у форму для запікання.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів до золотистої скоринки (близько 10-15 хвилин).
Крок 13
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий