М'ясо виходить м'яке, ароматне.
Готову страву посипати зеленню, наприклад, петрушкою.
На гарнір ідеально підійде рис.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-6 порцій.
Інгредієнти
М'ясо, смажене з грибами та морквою. Інгредієнти
500 г філе яловичини або свинини
300 г грибів
200 г моркви
150 мл соєвого соусу
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Залити соєвим соусом.
Дати постояти 30-40 хвилин.
Потім соус злити, він нам більше не знадобиться.
Крок 3 Гриби нарізати скибочками.
Крок 4 Морква нарізати соломкою або натерти на спеціальній тертці для корейської моркви.
Крок 5 На рослинному маслі посмажити м'ясо (смажити близько 30 хвилин).
Крок 6 Додати гриби.
Крок 7 Слідом додати моркву, трохи поперчити.
Смажити 5-10 хвилин.
Смачного!
Готову страву посипати зеленню, наприклад, петрушкою.
На гарнір ідеально підійде рис.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-6 порцій.
Інгредієнти
М'ясо, смажене з грибами та морквою. Інгредієнти
500 г філе яловичини або свинини
300 г грибів
200 г моркви
150 мл соєвого соусу
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Залити соєвим соусом.
Дати постояти 30-40 хвилин.
Потім соус злити, він нам більше не знадобиться.
Крок 3 Гриби нарізати скибочками.
Крок 4 Морква нарізати соломкою або натерти на спеціальній тертці для корейської моркви.
Крок 5 На рослинному маслі посмажити м'ясо (смажити близько 30 хвилин).
Крок 6 Додати гриби.
Крок 7 Слідом додати моркву, трохи поперчити.
Смажити 5-10 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий