Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5 середніх горщиків.
Інгредієнти
Горщики з капустою, картоплею і курячим філе. Інгредієнти
500 г курячого філе
400 г капусти
500 г картоплі
200 г болгарського перцю
150 г моркви
150 г цибулі
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно покришити.
Крок 2 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 3 Філе нарізати невеликими шматочками.
Крок 4 Капусту дрібно нашаткувати.
Крок 5 У болгарського перцю видалити насіння, нарізати соломкою.
Крок 6 Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками.
Крок 7 Дно горщиків трохи змастити олією.
Викласти філе, посолити, поперчити.
Крок 8 На філе викласти капусту.
Крок 9 На капусту викласти картоплю, трохи посолити, поперчити.
Крок 10 На картоплю викласти цибулю.
Крок 11 На цибулю викласти моркву.
Крок 12 На моркву викласти перець.
Крок 13 Налити трохи води (приблизно 100 мл).
Поставити в духовку.
Гасити при температурі 200 градусів протягом 1 години.
Готову страву посипати зеленню.
Смачного!
Інгредієнти
Горщики з капустою, картоплею і курячим філе. Інгредієнти
500 г курячого філе
400 г капусти
500 г картоплі
200 г болгарського перцю
150 г моркви
150 г цибулі
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно покришити.
Крок 2 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 3 Філе нарізати невеликими шматочками.
Крок 4 Капусту дрібно нашаткувати.
Крок 5 У болгарського перцю видалити насіння, нарізати соломкою.
Крок 6 Картоплю почистити, нарізати кубиками або брусочками.
Крок 7 Дно горщиків трохи змастити олією.
Викласти філе, посолити, поперчити.
Крок 8 На філе викласти капусту.
Крок 9 На капусту викласти картоплю, трохи посолити, поперчити.
Крок 10 На картоплю викласти цибулю.
Крок 11 На цибулю викласти моркву.
Крок 12 На моркву викласти перець.
Крок 13 Налити трохи води (приблизно 100 мл).
Поставити в духовку.
Гасити при температурі 200 градусів протягом 1 години.
Готову страву посипати зеленню.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий