Завдяки сиру і булочці котлети виходять дуже соковитими, а болгарський перець привносить цікаву нотку.
На гарнір ідеально підійде картопляне пюре або салат зі свіжих овочів.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 15 котлет.
Інгредієнти
Котлети з курячим філе, сиром і болгарським перцем. Інгредієнти
500 г курячого філе або філе індички
150 г сиру
200 г болгарського перцю
100 г булочки або шматочка хліба
лук порей або 150 г ріпчастої цибулі
200 мл молока
панірувальні сухарі
зелень за смаком
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Куряче філе пропустити через м'ясорубку.
Крок 2 Булочку замочити в молоці.
Крок 3 Сир натерти на крупній тертці.
Крок 4 Лук порей нарізати півкільцями (ріпчаста дрібно нарізати).
Крок 5 Перець очистити від насіння, нарізати дрібними кубиками.
Крок 6 Зелень дрібно нарізати.
Крок 7 Змішати філе, булочку (попередньо віджати її від молока), сир, цибуля, перець, зелень.
Посолити, поперчити.
Крок 8 З фаршу сформувати котлети.
Обваляти їх у панірувальних сухарях.
Крок 9 Смажити на олії, близько 10 хвилин з кожного боку.
Смачного!
На гарнір ідеально підійде картопляне пюре або салат зі свіжих овочів.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 15 котлет.
Інгредієнти
Котлети з курячим філе, сиром і болгарським перцем. Інгредієнти
500 г курячого філе або філе індички
150 г сиру
200 г болгарського перцю
100 г булочки або шматочка хліба
лук порей або 150 г ріпчастої цибулі
200 мл молока
панірувальні сухарі
зелень за смаком
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Куряче філе пропустити через м'ясорубку.
Крок 2 Булочку замочити в молоці.
Крок 3 Сир натерти на крупній тертці.
Крок 4 Лук порей нарізати півкільцями (ріпчаста дрібно нарізати).
Крок 5 Перець очистити від насіння, нарізати дрібними кубиками.
Крок 6 Зелень дрібно нарізати.
Крок 7 Змішати філе, булочку (попередньо віджати її від молока), сир, цибуля, перець, зелень.
Посолити, поперчити.
Крок 8 З фаршу сформувати котлети.
Обваляти їх у панірувальних сухарях.
Крок 9 Смажити на олії, близько 10 хвилин з кожного боку.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий