Кесаділья - страва мексиканської кухні.
Для його приготування потрібні коржі тортільяс, які можна купити в супермаркеті.
Якщо вам не вдалося їх купити, тоді спробуйте приготувати їх самі:
Домашні тортильяс
Подається кесаділья з сальсою і сметаною.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3-4 порції.
Інгредієнти
Кесаділья куряча. Інгредієнти
3-4 коржі тортільяс
500 г курячого філе
300 г помідорів
200 г сиру
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Куряче філе пропустити через м'ясорубку.
Крок 2 Помідори очистити від шкірки, дрібно нарізати.
Крок 3 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 4 На рослинному маслі посмажити фарш (смажити близько 15 хвилин).
Крок 5 Додати помідори.
Крок 6 Посолити, поперчити, смажити 2-3 хвилини.
Остудити.
Якщо фарш вийшов сильно соковитим, сік треба злити.
Крок 7 На половину коржа викласти сир.
Крок 8 На сир викласти фарш.
Крок 9 Скласти коржик навпіл.
Крок 10 На сухій сковороді (я використовувала сковороду-гриль, але підійде і звичайна сковорода) посмажити коржик з одного боку.
Крок 11 Перевернути, посмажити з іншого боку.
Крок 12 Готову кесаділью розрізати на чотири частини і подавати до столу.
Смачного!
Для його приготування потрібні коржі тортільяс, які можна купити в супермаркеті.
Якщо вам не вдалося їх купити, тоді спробуйте приготувати їх самі:
Домашні тортильяс
Подається кесаділья з сальсою і сметаною.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3-4 порції.
Інгредієнти
Кесаділья куряча. Інгредієнти
3-4 коржі тортільяс
500 г курячого філе
300 г помідорів
200 г сиру
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Куряче філе пропустити через м'ясорубку.
Крок 2 Помідори очистити від шкірки, дрібно нарізати.
Крок 3 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 4 На рослинному маслі посмажити фарш (смажити близько 15 хвилин).
Крок 5 Додати помідори.
Крок 6 Посолити, поперчити, смажити 2-3 хвилини.
Остудити.
Якщо фарш вийшов сильно соковитим, сік треба злити.
Крок 7 На половину коржа викласти сир.
Крок 8 На сир викласти фарш.
Крок 9 Скласти коржик навпіл.
Крок 10 На сухій сковороді (я використовувала сковороду-гриль, але підійде і звичайна сковорода) посмажити коржик з одного боку.
Крок 11 Перевернути, посмажити з іншого боку.
Крок 12 Готову кесаділью розрізати на чотири частини і подавати до столу.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий