Ароматний, ніжний, дуже смачний курча.
Я використовувала біле напівсолодке вино, але підійде і червоне.
Трави можна використовувати будь-які, за смаком.
На гарнір ідеально підійдуть тушковані овочі, картопляне пюре або рис.
Інгредієнти
Курча в білому вині з ароматними травами. Інгредієнти
курча вагою близько 1 кг
250 мл вина
150 г цибулі
3-4 зубчики часнику
5-7 гілочок чебрецю
базилік (я використовувала фіолетовий, підійде і зелений)
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати соломкою.
Крок 2 Часник дрібно нарізати.
Крок 3 Базилік нарізати.
Крок 4 Курчати розрізати по грудях.
Крок 5 На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю і часник.
Крок 6 Викласти курчати, смажити близько 15 хвилин з одного боку.
Крок 7 Перевернути, смажити близько 15 хвилин з іншого боку.
Крок 8 Влити вино.
Гасити курчати близько 10 хвилин з одного боку.
Крок 9 Перевернути, тушкувати близько 10 хвилин з іншого боку.
Крок 10 Додати трави, посолити, поперчити.
Накрити кришкою, тушкувати близько 5-7 хвилин.
Смачного!
Я використовувала біле напівсолодке вино, але підійде і червоне.
Трави можна використовувати будь-які, за смаком.
На гарнір ідеально підійдуть тушковані овочі, картопляне пюре або рис.
Інгредієнти
Курча в білому вині з ароматними травами. Інгредієнти
курча вагою близько 1 кг
250 мл вина
150 г цибулі
3-4 зубчики часнику
5-7 гілочок чебрецю
базилік (я використовувала фіолетовий, підійде і зелений)
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати соломкою.
Крок 2 Часник дрібно нарізати.
Крок 3 Базилік нарізати.
Крок 4 Курчати розрізати по грудях.
Крок 5 На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю і часник.
Крок 6 Викласти курчати, смажити близько 15 хвилин з одного боку.
Крок 7 Перевернути, смажити близько 15 хвилин з іншого боку.
Крок 8 Влити вино.
Гасити курчати близько 10 хвилин з одного боку.
Крок 9 Перевернути, тушкувати близько 10 хвилин з іншого боку.
Крок 10 Додати трави, посолити, поперчити.
Накрити кришкою, тушкувати близько 5-7 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий