Популярне блюдо італійської кухні.
Готується просто, а результат виходить приголомшливим!
Ароматні, ситні спагеті в ніжному соусі.
Не бійтеся використовувати сирі жовтки. Вони додаються в гарячі спагеті і встигають приготуватися.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти
Паста Карбонара. Інгредієнти
200 г спагетті
150 г бекону або шинки
150 мл вершків 30-33%
3 жовтки
50 г сиру (в ідеалі Пармезану)
2-3 зубчики часнику
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Часник дрібно нарізати.
Крок 2 Бекон нарізати соломкою.
Крок 3 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 4 На рослинному маслі злегка обсмажити часник.
Крок 5 Додати бекон, добре обсмажити.
Крок 6 Жовтки трохи збовтати.
Посолити, поперчити.
Крок 7 Додати вершки.
Крок 8 Додати сир.
Крок 9 Добре перемішати.
Крок 10 Спагеті відварити до готовності (так, як зазначено на упаковці).
Дуже важливо їх не переварити.
Крок 11 На сковороду викласти гарячі спагеті.
Крок 12 Додати сирно-вершкову масу.
Крок 13 Добре перемішати.
Крок 14 Додати бекон, перемішати.
Смачного!
Готується просто, а результат виходить приголомшливим!
Ароматні, ситні спагеті в ніжному соусі.
Не бійтеся використовувати сирі жовтки. Вони додаються в гарячі спагеті і встигають приготуватися.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти
Паста Карбонара. Інгредієнти
200 г спагетті
150 г бекону або шинки
150 мл вершків 30-33%
3 жовтки
50 г сиру (в ідеалі Пармезану)
2-3 зубчики часнику
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Часник дрібно нарізати.
Крок 2 Бекон нарізати соломкою.
Крок 3 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 4 На рослинному маслі злегка обсмажити часник.
Крок 5 Додати бекон, добре обсмажити.
Крок 6 Жовтки трохи збовтати.
Посолити, поперчити.
Крок 7 Додати вершки.
Крок 8 Додати сир.
Крок 9 Добре перемішати.
Крок 10 Спагеті відварити до готовності (так, як зазначено на упаковці).
Дуже важливо їх не переварити.
Крок 11 На сковороду викласти гарячі спагеті.
Крок 12 Додати сирно-вершкову масу.
Крок 13 Добре перемішати.
Крок 14 Додати бекон, перемішати.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий