Дуже смачна страва!
Не зовсім традиційне приготування качки, адже всі ми звикли запікати її цілком.
Але приготовлена ??ось так, в горщиках, вона виходить дуже смачна, соковита, ароматна. Гречка і гриби - ідеальний гарнір.
Можна готувати як в маленьких горщиках, так і в одному великому горщику (я використовувала горщики об'ємом 500 мл).
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3-4 середніх горщика.
Інгредієнти
Качка з гречкою в горщиках. Інгредієнти
половина качки (близько 1 кг)
150 г гречки (сухий)
300 г грибів
150 г цибулі
сіль
перець
рослинне масло
соус:
50 мл соєвого соусу
2 ст.л. томатного соусу
Приготування
Крок 1 З качки зрізати жир, нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Змішати соєвий і томатний соус.
Крок 3 Шматочки качки добре обмазати соусом.
Залишити на 30 хвилин.
Крок 4 На невеликій кількості рослинного масла обсмажити шматочки качки з одного боку.
Крок 5 Перевернути, обсмажити з іншого боку.
Накрити кришкою.
Тушкувати на невеликому вогні протягом 45 хвилин.
Крок 6 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 7 Гриби нарізати кубиками.
Крок 8 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 9 Додати гриби, посолити, поперчити.
Смажити протягом 15 хвилин.
Крок 10 На дно горщика насипати суху (Не варену) гречку.
Крок 11 Викласти шматочки качки.
Крок 12 Викласти гриби з цибулею.
Горщики до верху заповнювати не треба, так як гречка звариться, збільшиться в об'ємі.
Крок 13 Налити води так, щоб вона покривала гриби з цибулею.
Крок 14 Закрити кришкою.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 1 години.
Крок 15
Смачного!
Не зовсім традиційне приготування качки, адже всі ми звикли запікати її цілком.
Але приготовлена ??ось так, в горщиках, вона виходить дуже смачна, соковита, ароматна. Гречка і гриби - ідеальний гарнір.
Можна готувати як в маленьких горщиках, так і в одному великому горщику (я використовувала горщики об'ємом 500 мл).
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3-4 середніх горщика.
Інгредієнти
Качка з гречкою в горщиках. Інгредієнти
половина качки (близько 1 кг)
150 г гречки (сухий)
300 г грибів
150 г цибулі
сіль
перець
рослинне масло
соус:
50 мл соєвого соусу
2 ст.л. томатного соусу
Приготування
Крок 1 З качки зрізати жир, нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Змішати соєвий і томатний соус.
Крок 3 Шматочки качки добре обмазати соусом.
Залишити на 30 хвилин.
Крок 4 На невеликій кількості рослинного масла обсмажити шматочки качки з одного боку.
Крок 5 Перевернути, обсмажити з іншого боку.
Накрити кришкою.
Тушкувати на невеликому вогні протягом 45 хвилин.
Крок 6 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 7 Гриби нарізати кубиками.
Крок 8 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 9 Додати гриби, посолити, поперчити.
Смажити протягом 15 хвилин.
Крок 10 На дно горщика насипати суху (Не варену) гречку.
Крок 11 Викласти шматочки качки.
Крок 12 Викласти гриби з цибулею.
Горщики до верху заповнювати не треба, так як гречка звариться, збільшиться в об'ємі.
Крок 13 Налити води так, щоб вона покривала гриби з цибулею.
Крок 14 Закрити кришкою.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 1 години.
Крок 15
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий