Курча вийшов дуже смачний! А який аромат доносився з духовки!
Замість маленького курчати можна використовувати курку, час запікання в такому випадку треба збільшити приблизно до 1 години. Готовність можна перевірити, проткнув курку ножем. Якщо виділяється світла рідина, курка готова.
Замість сирного сиру «Філадельфія» можна використовувати «Альметте». Якщо немає ні того, ні іншого, можна спробувати використовувати густу сметану.
Замість чебрецю можна використовувати майоран або дрібно нарізану зелень (петрушку, кріп).
Інгредієнти
Курча, запечений під кремом з Філадельфії, часнику, перцю і чебрецю. Інгредієнти
курча (вагою близько 500 г)
150 г Філадельфії
2-3 зубчики часнику
10 гілочок чебрецю
1 перчик чилі
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Перець чилі звільнити від насіння, дрібно нарізати.
Крок 2 З гілочок чебрецю зняти листочки, додати до Філадельфії.
Крок 3 Додати видавлений через чеснокодавку часник.
Крок 4 Додати перець чилі.
Крок 5 Все перемішати, посолити, поперчити.
Крок 6 Курчати розрізати по грудях.
Крок 7 Змастити з одного боку вийшов кремом.
Крок 8 Змастити з іншого боку.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 30-35 хвилин.
Крок 9
Смачного!
Замість маленького курчати можна використовувати курку, час запікання в такому випадку треба збільшити приблизно до 1 години. Готовність можна перевірити, проткнув курку ножем. Якщо виділяється світла рідина, курка готова.
Замість сирного сиру «Філадельфія» можна використовувати «Альметте». Якщо немає ні того, ні іншого, можна спробувати використовувати густу сметану.
Замість чебрецю можна використовувати майоран або дрібно нарізану зелень (петрушку, кріп).
Інгредієнти
Курча, запечений під кремом з Філадельфії, часнику, перцю і чебрецю. Інгредієнти
курча (вагою близько 500 г)
150 г Філадельфії
2-3 зубчики часнику
10 гілочок чебрецю
1 перчик чилі
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Перець чилі звільнити від насіння, дрібно нарізати.
Крок 2 З гілочок чебрецю зняти листочки, додати до Філадельфії.
Крок 3 Додати видавлений через чеснокодавку часник.
Крок 4 Додати перець чилі.
Крок 5 Все перемішати, посолити, поперчити.
Крок 6 Курчати розрізати по грудях.
Крок 7 Змастити з одного боку вийшов кремом.
Крок 8 Змастити з іншого боку.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 30-35 хвилин.
Крок 9
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий