вторник, 3 марта 2015 г.

Печінкові оладки

Ніжні, соковиті оладки.
На гарнір можна приготувати картопляне пюре або рис.
Подавати можна зі сметаною.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 20-25 штук.
Інгредієнти
Печінкові оладки. Інгредієнти

    1 кг яловичої печінки (або курячої)
    150 г цибулі
    150 г моркви
    2 яйця
    3 ст.л. манки
    2-3 ст.л. борошна
    сіль
    перець
    рослинне масло

Приготування

Крок 1 Печінка, цибуля та морква пропустити через м'ясорубку (або подрібнити у блендері).

Крок 2 Перемішати.

Крок 3 Додати яйця.

Крок 4 Перемішати.

Крок 5 Додати манку.

Крок 6 Перемішати.

Крок 7 Додати борошно.
Посолити, поперчити.

Крок 8 Перемішати.

Крок 9 На розігріту, змащену маслом сковороду, викласти оладки.
Смажити близько 5 хвилин з одного боку.

Крок 10 Перевернути, смажити ще близько 5 хвилин.

Крок 11

Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Другі страви кулінарія онлайн Десерти, напої кулінарна книга Випічка рецепти приготування любовь женщин мужчин отношения салат приготування інгредієнти Риба і морепродукти домашні рецепти Торти і тістечка рецепти покроково Закуски і бутерброди кулінарія рецепти энцеклопедия полового поведения женщин мужчин Перші страви безкоштовна кулінарія Млинці, оладки, сирники рецепти энцеклопедия сексуальных отношений человека энцеклопедия женщины мужчины половые органы любовь женщины и мужчины сексуальные отношения жінки чоловіки спілкування людина життя чоловік відносини з дружиною відносини життя з чоловіком почуття люди компанії робота життя любов дівчина відносини zakuski.com zazhigalochka-bud.ru zakony.fi zhouyi68.com zenskerady.cz zhakypbaev-eskeldi.mektebi.kz zhelezny-port.kherson.ua zozule4ka.com zps.biz.ua zootops.ru accidente car florida lawyer accidente car injury lawyer minnesota accidente car lawyer new york