Ніжні, соковиті оладки.
На гарнір можна приготувати картопляне пюре або рис.
Подавати можна зі сметаною.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 20-25 штук.
Інгредієнти
Печінкові оладки. Інгредієнти
1 кг яловичої печінки (або курячої)
150 г цибулі
150 г моркви
2 яйця
3 ст.л. манки
2-3 ст.л. борошна
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Печінка, цибуля та морква пропустити через м'ясорубку (або подрібнити у блендері).
Крок 2 Перемішати.
Крок 3 Додати яйця.
Крок 4 Перемішати.
Крок 5 Додати манку.
Крок 6 Перемішати.
Крок 7 Додати борошно.
Посолити, поперчити.
Крок 8 Перемішати.
Крок 9 На розігріту, змащену маслом сковороду, викласти оладки.
Смажити близько 5 хвилин з одного боку.
Крок 10 Перевернути, смажити ще близько 5 хвилин.
Крок 11
Смачного!
На гарнір можна приготувати картопляне пюре або рис.
Подавати можна зі сметаною.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 20-25 штук.
Інгредієнти
Печінкові оладки. Інгредієнти
1 кг яловичої печінки (або курячої)
150 г цибулі
150 г моркви
2 яйця
3 ст.л. манки
2-3 ст.л. борошна
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Печінка, цибуля та морква пропустити через м'ясорубку (або подрібнити у блендері).
Крок 2 Перемішати.
Крок 3 Додати яйця.
Крок 4 Перемішати.
Крок 5 Додати манку.
Крок 6 Перемішати.
Крок 7 Додати борошно.
Посолити, поперчити.
Крок 8 Перемішати.
Крок 9 На розігріту, змащену маслом сковороду, викласти оладки.
Смажити близько 5 хвилин з одного боку.
Крок 10 Перевернути, смажити ще близько 5 хвилин.
Крок 11
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий