Смачне, ситне блюдо.
Реберця виходять дуже соковитими, а капуста і гриби відмінно доповнюють їх смак.
Замість савойської капусти можна використовувати білокачанну (її треба готувати трохи довше) або пекінську капусту.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Реберця з савойської капустою і грибами. Інгредієнти
500 г свинячих реберець (або яловичих, баранячих)
300 г савойської капусти
300 г грибів
300 г помідорів
150 г цибулі
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати не сильно дрібно.
Крок 2 Реберця нарізати.
Крок 3 Гриби нарізати кубиками.
Крок 4 Помідори нарізати кубиками.
Крок 5 Капусту нашаткувати.
Крок 6 На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю.
Крок 7 Додати реберця.
Крок 8 Посолити, поперчити.
Смажити протягом 30-35 хвилин.
Крок 9 Додати гриби, смажити 10 хвилин.
Крок 10 Додати капусту, смажити близько 10 хвилин.
Крок 11 Додати помідори, якщо необхідно, посолити.
Смажити близько 5 хвилин.
Крок 12
Смачного!
Реберця виходять дуже соковитими, а капуста і гриби відмінно доповнюють їх смак.
Замість савойської капусти можна використовувати білокачанну (її треба готувати трохи довше) або пекінську капусту.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Реберця з савойської капустою і грибами. Інгредієнти
500 г свинячих реберець (або яловичих, баранячих)
300 г савойської капусти
300 г грибів
300 г помідорів
150 г цибулі
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати не сильно дрібно.
Крок 2 Реберця нарізати.
Крок 3 Гриби нарізати кубиками.
Крок 4 Помідори нарізати кубиками.
Крок 5 Капусту нашаткувати.
Крок 6 На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю.
Крок 7 Додати реберця.
Крок 8 Посолити, поперчити.
Смажити протягом 30-35 хвилин.
Крок 9 Додати гриби, смажити 10 хвилин.
Крок 10 Додати капусту, смажити близько 10 хвилин.
Крок 11 Додати помідори, якщо необхідно, посолити.
Смажити близько 5 хвилин.
Крок 12
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий