Дуже популярна страва.
На гарнір можна приготувати картоплю або рис.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 2-3 порції.
Інгредієнти
Курча тапака. Інгредієнти
1 курча вагою близько 500 г
сіль
перець
рослинне або вершкове масло
Приготування
Крок 1 Курчати розрізати по грудях.
Крок 2 Відбити.
Потім перевернути і ще раз добре відбити.
Крок 3 Посолити, поперчити.
Крок 4 Розігріти сковороду з маслом.
Крок 5 Викласти курчати.
Крок 6 Зверху придавити яким-небудь вантажем, наприклад, каструлею з водою (я придавила кришкою від казана, на неї поставила каструлю з водою).
Смажити 15-20 хвилин на одній стороні.
Крок 7 Потім перевернути, придавити, і смажити ще 15-20 хвилин.
Смачного!
На гарнір можна приготувати картоплю або рис.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 2-3 порції.
Інгредієнти
Курча тапака. Інгредієнти
1 курча вагою близько 500 г
сіль
перець
рослинне або вершкове масло
Приготування
Крок 1 Курчати розрізати по грудях.
Крок 2 Відбити.
Потім перевернути і ще раз добре відбити.
Крок 3 Посолити, поперчити.
Крок 4 Розігріти сковороду з маслом.
Крок 5 Викласти курчати.
Крок 6 Зверху придавити яким-небудь вантажем, наприклад, каструлею з водою (я придавила кришкою від казана, на неї поставила каструлю з водою).
Смажити 15-20 хвилин на одній стороні.
Крок 7 Потім перевернути, придавити, і смажити ще 15-20 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий