М'ясо виходить соковите і ароматне.
Замість свіжого ананаса можна використовувати консервовані ананаси або заморожені (знадобиться 300 г).
На гарнір ідеально підійде рис.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти
Яловичина, смажена з ананасом і болгарським перцем. Інгредієнти
500 г філе яловичини
1 ананас (вагою близько 1 кг)
200 г болгарського перцю
150 г цибулі
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 2 М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 3 Перець очистити від насіння, нарізати соломкою.
Крок 4 З ананаса зрізати шкірку, розрізати його на дві частини.
Крок 5 Вийняти і викинути жорстку серединку.
Крок 6 М'якоть нарізати кубиками (м'якоті необхідно близько 300 г).
Крок 7 На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю.
Крок 8 Додати м'ясо, посолити, поперчити.
Смажити під кришкою протягом 20-25 хвилин.
Крок 9 Додати перець, смажити близько 10 хвилин.
Крок 10 Додати ананаси, смажити протягом 5-10 хвилин.
Смачного!
Замість свіжого ананаса можна використовувати консервовані ананаси або заморожені (знадобиться 300 г).
На гарнір ідеально підійде рис.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти
Яловичина, смажена з ананасом і болгарським перцем. Інгредієнти
500 г філе яловичини
1 ананас (вагою близько 1 кг)
200 г болгарського перцю
150 г цибулі
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 2 М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 3 Перець очистити від насіння, нарізати соломкою.
Крок 4 З ананаса зрізати шкірку, розрізати його на дві частини.
Крок 5 Вийняти і викинути жорстку серединку.
Крок 6 М'якоть нарізати кубиками (м'якоті необхідно близько 300 г).
Крок 7 На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю.
Крок 8 Додати м'ясо, посолити, поперчити.
Смажити під кришкою протягом 20-25 хвилин.
Крок 9 Додати перець, смажити близько 10 хвилин.
Крок 10 Додати ананаси, смажити протягом 5-10 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий