Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6 горщиків (у мене горщики об'ємом 500 мл).
Інгредієнти
Горщики з м'ясом і картоплею. Інгредієнти
1 кг м'яса (філе яловичини або свинини, можна курки)
1 кг картоплі
200 г моркви
200 г цибулі
5 ст.л. томатної пасти або кетчупу
рослинне масло
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно покришити.
Крок 2 Моркву натерти на крупній тертці.
Крок 3 М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 4 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 5 Додати моркву, трохи обсмажити.
Крок 6 Додати м'ясо, посолити, поперчити, трохи обсмажити.
Крок 7 Додати томатну пасту, смажити близько 20 хвилин, прибрати з вогню.
Крок 8 Картоплю почистити, нарізати брусочками або кубиками.
Крок 9 Обсмажити картоплю на рослинному маслі до напівготовності, посолити.
Крок 10 У горщики викласти картоплю.
Крок 11 Зверху викласти м'ясо.
Крок 12 Накрити кришкою і поставити в духовку.
Гасити при температурі 180 градусів протягом 30-40 хвилин.
Крок 13
Смачного!
Інгредієнти
Горщики з м'ясом і картоплею. Інгредієнти
1 кг м'яса (філе яловичини або свинини, можна курки)
1 кг картоплі
200 г моркви
200 г цибулі
5 ст.л. томатної пасти або кетчупу
рослинне масло
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно покришити.
Крок 2 Моркву натерти на крупній тертці.
Крок 3 М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 4 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 5 Додати моркву, трохи обсмажити.
Крок 6 Додати м'ясо, посолити, поперчити, трохи обсмажити.
Крок 7 Додати томатну пасту, смажити близько 20 хвилин, прибрати з вогню.
Крок 8 Картоплю почистити, нарізати брусочками або кубиками.
Крок 9 Обсмажити картоплю на рослинному маслі до напівготовності, посолити.
Крок 10 У горщики викласти картоплю.
Крок 11 Зверху викласти м'ясо.
Крок 12 Накрити кришкою і поставити в духовку.
Гасити при температурі 180 градусів протягом 30-40 хвилин.
Крок 13
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий