Замість яєчної начинки можна використовувати обсмажені гриби.
На гарнір ідеально підійде картопляне пюре.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 8 котлет.
Інгредієнти
Зрази (котлетки з яєчною начинкою). Інгредієнти
500 г фаршу (будь-якого за смаком)
4 варені яйця
200 г цибулі
100 г хліба
200 мл молока
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно покришити.
Крок 2 Яйця дрібно посікти.
Крок 3 Цибулю обсмажити на олії до золотистого кольору.
Крок 4 Змішати цибулю і яйця, посолити за смаком.
Крок 5 Хліб замочити в молоці.
Крок 6 Змішати фарш і хліб (хліб трохи віджати), посолити, поперчити.
Крок 7 З фаршу сформувати коржики.
Крок 8 У центр кожної коржики покласти яєчно-цибульну начинку (якщо фарш сухуватий, можна покласти шматочок вершкового масла).
Крок 9 Загорнути начинку і сформувати котлету.
Крок 10 Викласти котлети на змащене маслом деко, поставити в духовку.
Смажити при температурі 180 градусів протягом 40-45 хвилин.
Також зрази можна смажити на сковороді, на рослинній олії.
Смачного!
На гарнір ідеально підійде картопляне пюре.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 8 котлет.
Інгредієнти
Зрази (котлетки з яєчною начинкою). Інгредієнти
500 г фаршу (будь-якого за смаком)
4 варені яйця
200 г цибулі
100 г хліба
200 мл молока
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно покришити.
Крок 2 Яйця дрібно посікти.
Крок 3 Цибулю обсмажити на олії до золотистого кольору.
Крок 4 Змішати цибулю і яйця, посолити за смаком.
Крок 5 Хліб замочити в молоці.
Крок 6 Змішати фарш і хліб (хліб трохи віджати), посолити, поперчити.
Крок 7 З фаршу сформувати коржики.
Крок 8 У центр кожної коржики покласти яєчно-цибульну начинку (якщо фарш сухуватий, можна покласти шматочок вершкового масла).
Крок 9 Загорнути начинку і сформувати котлету.
Крок 10 Викласти котлети на змащене маслом деко, поставити в духовку.
Смажити при температурі 180 градусів протягом 40-45 хвилин.
Також зрази можна смажити на сковороді, на рослинній олії.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий