Замість шинки можна використовувати ковбасу, але з шинкою виходить смачніше.
Замість брюссельської капусти можна використовувати брокколі.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-7 порцій.
Інгредієнти
Брюссельська капуста, запечена з шинкою. Інгредієнти
400 г брюссельської капусти
300 г шинки
150 г моркви
2 яйця
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Капусту покласти в киплячу підсолену воду, варити протягом 10 хвилин.
Крок 2 Шинку нарізати соломкою.
Крок 3 Моркву натерти на дрібній тертці.
Крок 4 Яйця збити, посолити, поперчити.
Крок 5 У форму для запікання викласти капусту.
Крок 6 На капусту викласти моркву.
Крок 7 На моркву викласти шинку.
Крок 8 Залити все збитими яйцями.
Поставити в духовку, запікати при температурі 180 градусів протягом 20-25 хвилин.
Смачного!
Замість брюссельської капусти можна використовувати брокколі.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-7 порцій.
Інгредієнти
Брюссельська капуста, запечена з шинкою. Інгредієнти
400 г брюссельської капусти
300 г шинки
150 г моркви
2 яйця
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Капусту покласти в киплячу підсолену воду, варити протягом 10 хвилин.
Крок 2 Шинку нарізати соломкою.
Крок 3 Моркву натерти на дрібній тертці.
Крок 4 Яйця збити, посолити, поперчити.
Крок 5 У форму для запікання викласти капусту.
Крок 6 На капусту викласти моркву.
Крок 7 На моркву викласти шинку.
Крок 8 Залити все збитими яйцями.
Поставити в духовку, запікати при температурі 180 градусів протягом 20-25 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий