среда, 18 марта 2015 г.

Брюссельська капуста, запечена з шинкою

Замість шинки можна використовувати ковбасу, але з шинкою виходить смачніше.
Замість брюссельської капусти можна використовувати брокколі.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-7 порцій.
Інгредієнти
Брюссельська капуста, запечена з шинкою. Інгредієнти

    400 г брюссельської капусти
    300 г шинки
    150 г моркви
    2 яйця
    сіль
    перець

Приготування

Крок 1 Капусту покласти в киплячу підсолену воду, варити протягом 10 хвилин.

Крок 2 Шинку нарізати соломкою.

Крок 3 Моркву натерти на дрібній тертці.

Крок 4 Яйця збити, посолити, поперчити.

Крок 5 У форму для запікання викласти капусту.

Крок 6 На капусту викласти моркву.

Крок 7 На моркву викласти шинку.

Крок 8 Залити все збитими яйцями.
Поставити в духовку, запікати при температурі 180 градусів протягом 20-25 хвилин.

Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Другі страви кулінарія онлайн Десерти, напої кулінарна книга Випічка рецепти приготування любовь женщин мужчин отношения салат приготування інгредієнти Риба і морепродукти домашні рецепти Торти і тістечка рецепти покроково Закуски і бутерброди кулінарія рецепти энцеклопедия полового поведения женщин мужчин Перші страви безкоштовна кулінарія Млинці, оладки, сирники рецепти энцеклопедия сексуальных отношений человека энцеклопедия женщины мужчины половые органы любовь женщины и мужчины сексуальные отношения жінки чоловіки спілкування людина життя чоловік відносини з дружиною відносини життя з чоловіком почуття люди компанії робота життя любов дівчина відносини zakuski.com zazhigalochka-bud.ru zakony.fi zhouyi68.com zenskerady.cz zhakypbaev-eskeldi.mektebi.kz zhelezny-port.kherson.ua zozule4ka.com zps.biz.ua zootops.ru accidente car florida lawyer accidente car injury lawyer minnesota accidente car lawyer new york