Смачні ароматні рулетики з цікавою начинкою.
В якості начинки можна використовувати гриби, яйця, цибуля і т.д.
Замість курячого філе можна використовувати філе індички.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 рулетиков.
Інгредієнти
Курячі рулетики в беконі. Інгредієнти
300 г курячого філе
100 г сирокопченого бекону
булочка
молоко
сіль
перець
начинка:
100 г чорносливу
50 г волоських горіхів
Приготування
Крок 1 Філе пропустити через м'ясорубку.
Крок 2 Булочку замочити в молоці.
Крок 3 Булочку віджати, змішати з фаршем.
Посолити, поперчити, перемішати.
Крок 4 Горіхи подрібнити.
Крок 5 Чорнослив дрібно нарізати.
Крок 6 Змішати горіхи і чорнослив.
Крок 7 З фаршу сформувати коржики.
Крок 8 В середину коржики покласти трохи начинки.
Крок 9 Зліпити котлетку.
Крок 10 Обернути її смужкою бекону.
Крок 11 Викласти рулетики у форму для запікання.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 40-45 хвилин.
Смачного!
В якості начинки можна використовувати гриби, яйця, цибуля і т.д.
Замість курячого філе можна використовувати філе індички.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 рулетиков.
Інгредієнти
Курячі рулетики в беконі. Інгредієнти
300 г курячого філе
100 г сирокопченого бекону
булочка
молоко
сіль
перець
начинка:
100 г чорносливу
50 г волоських горіхів
Приготування
Крок 1 Філе пропустити через м'ясорубку.
Крок 2 Булочку замочити в молоці.
Крок 3 Булочку віджати, змішати з фаршем.
Посолити, поперчити, перемішати.
Крок 4 Горіхи подрібнити.
Крок 5 Чорнослив дрібно нарізати.
Крок 6 Змішати горіхи і чорнослив.
Крок 7 З фаршу сформувати коржики.
Крок 8 В середину коржики покласти трохи начинки.
Крок 9 Зліпити котлетку.
Крок 10 Обернути її смужкою бекону.
Крок 11 Викласти рулетики у форму для запікання.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 40-45 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий