Мене часто просять поділитися рецептом тефтелей. Із задоволенням виконую прохання.
Тефтелі виходять ніжними, соковитими.
На гарнір ідеально підійде картопляне пюре або гречка.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Тефтелі в томатно-сметанному соусі. Інгредієнти
500 г фаршу
100 г рису
булочка
молоко
соус:
350 г кетчупу або томатної пасти (не кислим)
350 г сметани
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Рис відварити до готовності.
Крок 2 Булочку замочити в молоці.
Крок 3 Булочку трохи віджати, змішати з фаршем.
Крок 4 Додати рис, посолити, поперчити, перемішати.
Крок 5 Для соусу змішати кетчуп і сметану.
Якщо соус вийшов дуже густий, можна додати трохи кип'яченої води.
Крок 6 З фаршу зліпити невеликі тефтелі.
Крок 7 Викласти їх у форму для запікання.
Крок 8 Залити соусом.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 40-45 хвилин.
Смачного!
Тефтелі виходять ніжними, соковитими.
На гарнір ідеально підійде картопляне пюре або гречка.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Тефтелі в томатно-сметанному соусі. Інгредієнти
500 г фаршу
100 г рису
булочка
молоко
соус:
350 г кетчупу або томатної пасти (не кислим)
350 г сметани
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Рис відварити до готовності.
Крок 2 Булочку замочити в молоці.
Крок 3 Булочку трохи віджати, змішати з фаршем.
Крок 4 Додати рис, посолити, поперчити, перемішати.
Крок 5 Для соусу змішати кетчуп і сметану.
Якщо соус вийшов дуже густий, можна додати трохи кип'яченої води.
Крок 6 З фаршу зліпити невеликі тефтелі.
Крок 7 Викласти їх у форму для запікання.
Крок 8 Залити соусом.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 40-45 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий