М'ясо з овочами - це завжди смачно.
Спробуйте використовувати не зовсім звичайні овочі, результат вас порадує.
Яловичина виходить соковита, просочена соком овочів.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Яловичина, запечена з овочами. Інгредієнти
500 г яловичини
200 г кукурудзи (я використовувала заморожену)
200 г болгарського перцю
200 г помідорів
200 г моркви
цибуля-порей або 150 г ріпчастої цибулі
100 г горошку в стручках (або замороженого)
розмарин (за бажанням)
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Лук порей нарізати кільцями (ріпчаста дрібно нарізати).
Крок 3 Перець очистити від насіння, нарізати соломкою.
Крок 4 Помідори нарізати невеликими шматочками.
Крок 5 Морква дрібно нарізати або натерти на крупній тертці.
Крок 6 Овочі та м'ясо викласти у форму для запікання (форму попередньо змастити олією), посолити, поперчити.
Крок 7 Викласти кілька гілочок розмарину.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 45-50 хвилин (якщо м'ясо і овочі почнуть пригорати, закрийте форму фольгою).
Смачного!
Спробуйте використовувати не зовсім звичайні овочі, результат вас порадує.
Яловичина виходить соковита, просочена соком овочів.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Яловичина, запечена з овочами. Інгредієнти
500 г яловичини
200 г кукурудзи (я використовувала заморожену)
200 г болгарського перцю
200 г помідорів
200 г моркви
цибуля-порей або 150 г ріпчастої цибулі
100 г горошку в стручках (або замороженого)
розмарин (за бажанням)
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Лук порей нарізати кільцями (ріпчаста дрібно нарізати).
Крок 3 Перець очистити від насіння, нарізати соломкою.
Крок 4 Помідори нарізати невеликими шматочками.
Крок 5 Морква дрібно нарізати або натерти на крупній тертці.
Крок 6 Овочі та м'ясо викласти у форму для запікання (форму попередньо змастити олією), посолити, поперчити.
Крок 7 Викласти кілька гілочок розмарину.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 45-50 хвилин (якщо м'ясо і овочі почнуть пригорати, закрийте форму фольгою).
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий