Інгредієнти
Свинина з грибами і картоплею, запечена у фользі. Інгредієнти
500 г філе свинини (я використовувала корейку)
500 г картоплі
300 г свіжих або заморожених грибів (я використовувала шампіньйони)
200 г цибулі
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Гриби почистити, нарізати пластиками.
Крок 2 Свинину нарізати шматочками товщиною близько 1 см, відбити.
Крок 3 Картоплю почистити, нарізати тонкими пластиками.
Крок 4 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 5 На фольгу викласти шматочок м'яса, трохи посолити.
Крок 6 На м'ясо викласти гриби.
Крок 7 На гриби цибулю.
Крок 8 На цибулю викласти картоплю.
Посолити, поперчити.
Крок 9 Загорнути фольгу.
Крок 10 Викласти на деко, поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом години.
Смачного!
Свинина з грибами і картоплею, запечена у фользі. Інгредієнти
500 г філе свинини (я використовувала корейку)
500 г картоплі
300 г свіжих або заморожених грибів (я використовувала шампіньйони)
200 г цибулі
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Гриби почистити, нарізати пластиками.
Крок 2 Свинину нарізати шматочками товщиною близько 1 см, відбити.
Крок 3 Картоплю почистити, нарізати тонкими пластиками.
Крок 4 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 5 На фольгу викласти шматочок м'яса, трохи посолити.
Крок 6 На м'ясо викласти гриби.
Крок 7 На гриби цибулю.
Крок 8 На цибулю викласти картоплю.
Посолити, поперчити.
Крок 9 Загорнути фольгу.
Крок 10 Викласти на деко, поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом години.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий