Один з моїх найулюбленіших способів приготування свинини.
Готується дуже просто, а результат - завжди соковите, ароматне м'ясо.
На мій смак, гарнір до цієї свинині не потрібен, але якщо ви вважаєте, що він необхідний, можна подати рис.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Свинина, запечена з ананасами і сиром. Інгредієнти
500 г свинини (наприклад, корейки)
кільця ананаса
150-200 г сиру
сіль
перець
Приготування
Крок 1 М'ясо нарізати шматочками товщиною 1-1.5 см.
Крок 2 Відбити.
Крок 3 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 4 Викласти шматочки м'яса у форму для запікання, посолити, поперчити.
Крок 5 На м'ясо викласти ананаси.
Крок 6 Посипати сиром.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 30-40 хвилин.
Крок 7
Смачного!
Готується дуже просто, а результат - завжди соковите, ароматне м'ясо.
На мій смак, гарнір до цієї свинині не потрібен, але якщо ви вважаєте, що він необхідний, можна подати рис.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Свинина, запечена з ананасами і сиром. Інгредієнти
500 г свинини (наприклад, корейки)
кільця ананаса
150-200 г сиру
сіль
перець
Приготування
Крок 1 М'ясо нарізати шматочками товщиною 1-1.5 см.
Крок 2 Відбити.
Крок 3 Сир натерти на дрібній тертці.
Крок 4 Викласти шматочки м'яса у форму для запікання, посолити, поперчити.
Крок 5 На м'ясо викласти ананаси.
Крок 6 Посипати сиром.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 30-40 хвилин.
Крок 7
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий