Пропоную ще один варіант фаршированого перцю.
Замість фаршу з індички можна використовувати курячий фарш.
Я використовувала рис Басматі, він готується швидко, тому я його не відварювала.
Якщо ви використовуєте рис, який готується довго, його треба попередньо відварити до готовності.
Подавати перець можна зі сметаною і салатом зі свіжих овочів.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Перець, фарширований індичкою, тушкований в помідорах. Інгредієнти
500 г фаршу з індички
100 г рису
7-10 шт. болгарського перцю
1 кг помідорів
150 г цибулі
200 г моркви
5 горошин запашного перцю
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 3 Помідори очистити від шкірки, пропустити через м'ясорубку або подрібнити у блендері.
Крок 4 Змішати фарш і рис.
Посолити, поперчити.
Крок 5 У перцю зрізати верхівку, вийняти насіння.
Крок 6 Наповнити перець фаршем.
Крок 7 Цибулю злегка обсмажити на олії.
Крок 8 Додати моркву, трохи обсмажити.
Крок 9 Додати помідори.
Крок 10 Викласти перець.
Крок 11 Додати горошини запашного перцю.
Посолити.
Крок 12 Накрити кришкою.
Гасити протягом 40-45 хвилин.
Смачного!
Замість фаршу з індички можна використовувати курячий фарш.
Я використовувала рис Басматі, він готується швидко, тому я його не відварювала.
Якщо ви використовуєте рис, який готується довго, його треба попередньо відварити до готовності.
Подавати перець можна зі сметаною і салатом зі свіжих овочів.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Перець, фарширований індичкою, тушкований в помідорах. Інгредієнти
500 г фаршу з індички
100 г рису
7-10 шт. болгарського перцю
1 кг помідорів
150 г цибулі
200 г моркви
5 горошин запашного перцю
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 3 Помідори очистити від шкірки, пропустити через м'ясорубку або подрібнити у блендері.
Крок 4 Змішати фарш і рис.
Посолити, поперчити.
Крок 5 У перцю зрізати верхівку, вийняти насіння.
Крок 6 Наповнити перець фаршем.
Крок 7 Цибулю злегка обсмажити на олії.
Крок 8 Додати моркву, трохи обсмажити.
Крок 9 Додати помідори.
Крок 10 Викласти перець.
Крок 11 Додати горошини запашного перцю.
Посолити.
Крок 12 Накрити кришкою.
Гасити протягом 40-45 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий