Якщо Ви не любите квасоля, можна її не додавати.
Замість маленьких горщиків можна використовувати форму для запікання з кришкою, об'ємом близько 2.5 л.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5 середніх горщиків, об'ємом 500 мл.
При подачі посипте зеленню - петрушкою, кропом, або зеленою цибулею.
Інгредієнти
Горщики з м'ясом, квасолею і грибами. Інгредієнти
500 г яловичини (свинини, баранини)
200 г квасолі
300 г помідорів
300 г грибів
200 г болгарського перцю
150 г цибулі
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Квасолю замочити на 3-4 години (краще на ніч).
Крок 2 Відварити квасолю до готовності (точне час готування не підкажу, різні сорти квасолі варяться по різному).
Крок 3 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 4 М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 5 Гриби нарізати невеликими скибочками.
Крок 6 Перець очистити від насіння, нарізати соломкою.
Крок 7 Помідори нарізати кубиками.
Крок 8 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 9 Додати м'ясо, трохи обсмажити.
Крок 10 Додати гриби, посолити, поперчити.
Крок 11 Додати перець, смажити 5 хвилин.
Крок 12 Додати помідори, смажити 2-3 хвилини.
Крок 13 У горщики викласти трохи м'яса.
Крок 14 На м'ясо викласти квасолю.
Крок 15 На квасоля викласти м'ясо.
Крок 16 Налити трохи води (близько 50 мл).
Крок 17 Закрити кришечкою.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом години.
Смачного!
Замість маленьких горщиків можна використовувати форму для запікання з кришкою, об'ємом близько 2.5 л.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5 середніх горщиків, об'ємом 500 мл.
При подачі посипте зеленню - петрушкою, кропом, або зеленою цибулею.
Інгредієнти
Горщики з м'ясом, квасолею і грибами. Інгредієнти
500 г яловичини (свинини, баранини)
200 г квасолі
300 г помідорів
300 г грибів
200 г болгарського перцю
150 г цибулі
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Квасолю замочити на 3-4 години (краще на ніч).
Крок 2 Відварити квасолю до готовності (точне час готування не підкажу, різні сорти квасолі варяться по різному).
Крок 3 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 4 М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 5 Гриби нарізати невеликими скибочками.
Крок 6 Перець очистити від насіння, нарізати соломкою.
Крок 7 Помідори нарізати кубиками.
Крок 8 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 9 Додати м'ясо, трохи обсмажити.
Крок 10 Додати гриби, посолити, поперчити.
Крок 11 Додати перець, смажити 5 хвилин.
Крок 12 Додати помідори, смажити 2-3 хвилини.
Крок 13 У горщики викласти трохи м'яса.
Крок 14 На м'ясо викласти квасолю.
Крок 15 На квасоля викласти м'ясо.
Крок 16 Налити трохи води (близько 50 мл).
Крок 17 Закрити кришечкою.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом години.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий