Замість качиних стегенець можна використовувати курячі.
На гарнір ідеально підійде рис.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3-4 порції.
Інгредієнти
Качині стегенця, тушковані з яблуками, брусницею і апельсинами. Інгредієнти
500 г качиних стегенець
150 г цибулі
300 г яблук
150 г брусниці
250 г апельсинів
сіль
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 2 Апельсини нарізати кружечками.
Крок 3 Яблука почистити, видалити серцевину, нарізати невеликими шматочками.
Крок 4 На рослинному маслі обсмажити стегенця з двох боків до золотистого кольору.
Крок 5 Додати цибулю, посолити, тушкувати під кришкою протягом 10 хвилин.
Крок 6 Додати яблука, тушкувати під кришкою протягом 10 хвилин.
Крок 7 Додати брусницю, тушкувати під кришкою протягом 5 хвилин.
Крок 8 Додати апельсини, тушкувати під кришкою протягом 10 хвилин.
Смачного!
На гарнір ідеально підійде рис.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3-4 порції.
Інгредієнти
Качині стегенця, тушковані з яблуками, брусницею і апельсинами. Інгредієнти
500 г качиних стегенець
150 г цибулі
300 г яблук
150 г брусниці
250 г апельсинів
сіль
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 2 Апельсини нарізати кружечками.
Крок 3 Яблука почистити, видалити серцевину, нарізати невеликими шматочками.
Крок 4 На рослинному маслі обсмажити стегенця з двох боків до золотистого кольору.
Крок 5 Додати цибулю, посолити, тушкувати під кришкою протягом 10 хвилин.
Крок 6 Додати яблука, тушкувати під кришкою протягом 10 хвилин.
Крок 7 Додати брусницю, тушкувати під кришкою протягом 5 хвилин.
Крок 8 Додати апельсини, тушкувати під кришкою протягом 10 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий