М'ясо виходить неймовірно ароматним, соковитим, ніжним.
Замість баранини можна спробувати використовувати яловичину.
На гарнір можна приготувати рис, гречку чи картоплю.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Баранина, запечена з травами і часником. Інгредієнти
1.5 кг баранини (бажано, окіст)
10 шт. перцю горошком
5 зубчиків часнику
1 ст.л. чебрецю
1 ст.л. майорану
5 ст.л. рослинного масла
сіль
Приготування
Крок 1 Перець горошок розтерти в ступці.
Крок 2 Додати часник, розтерти.
Крок 3 Змішати масло, чебрець, майоран.
Крок 4 Додати перець з часником, посолити, перемішати.
Крок 5 Масою натерти м'ясо з усіх боків.
Покласти в фольгу, загорнути.
Крок 6 Викласти у форму для запікання.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 2 годин.
Смачного!
Замість баранини можна спробувати використовувати яловичину.
На гарнір можна приготувати рис, гречку чи картоплю.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Баранина, запечена з травами і часником. Інгредієнти
1.5 кг баранини (бажано, окіст)
10 шт. перцю горошком
5 зубчиків часнику
1 ст.л. чебрецю
1 ст.л. майорану
5 ст.л. рослинного масла
сіль
Приготування
Крок 1 Перець горошок розтерти в ступці.
Крок 2 Додати часник, розтерти.
Крок 3 Змішати масло, чебрець, майоран.
Крок 4 Додати перець з часником, посолити, перемішати.
Крок 5 Масою натерти м'ясо з усіх боків.
Покласти в фольгу, загорнути.
Крок 6 Викласти у форму для запікання.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 2 годин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий