Кольрабі не тільки смачний, але і дуже корисний продукт.
Замість кольрабі можна використовувати білокачанну капусту, броколі або цвітну капусту, але смак буде зовсім іншим.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-7 порцій.
Інгредієнти
Кольрабі, тушкована з курячим філе і овочами. Інгредієнти
500 г кольрабі
500 г курячого філе
300 г помідорів
150 г болгарського перцю
150 г моркви
150 г цибулі
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Морква нарізати невеликими кубиками.
Крок 3 Філе нарізати невеликими шматочками.
Крок 4 Перець очистити від насіння, нарізати кубиками.
Крок 5 Кольрабі почистити, нарізати кубиками.
Крок 6 Помідори дрібно нарізати.
Крок 7 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 8 Додати моркву.
Крок 9 Слідом додати філе, гасити протягом 10 хвилин.
Крок 10 Додати перець.
Крок 11 Слідом додати кольрабі, тушкувати 5 хвилин.
Крок 12 Додати помідори, посолити, поперчити, тушкувати 5-7 хвилин.
Смачного!
Замість кольрабі можна використовувати білокачанну капусту, броколі або цвітну капусту, але смак буде зовсім іншим.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-7 порцій.
Інгредієнти
Кольрабі, тушкована з курячим філе і овочами. Інгредієнти
500 г кольрабі
500 г курячого філе
300 г помідорів
150 г болгарського перцю
150 г моркви
150 г цибулі
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Морква нарізати невеликими кубиками.
Крок 3 Філе нарізати невеликими шматочками.
Крок 4 Перець очистити від насіння, нарізати кубиками.
Крок 5 Кольрабі почистити, нарізати кубиками.
Крок 6 Помідори дрібно нарізати.
Крок 7 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 8 Додати моркву.
Крок 9 Слідом додати філе, гасити протягом 10 хвилин.
Крок 10 Додати перець.
Крок 11 Слідом додати кольрабі, тушкувати 5 хвилин.
Крок 12 Додати помідори, посолити, поперчити, тушкувати 5-7 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий