Для цього рецепта підійдуть будь-які гриби.
Я використовувала білі, підберезники і шампіньйони.
Якщо ви будете використовувати тільки печериці, їх з цибулею треба тушкувати близько 5-7 хвилин.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Грибне рагу. Інгредієнти
500 г грибів
500 г картоплі
200 г сметани
200 г цибулі
зелень за смаком
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Гриби нарізати кубиками.
Крок 3 На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю.
Крок 4 Додати гриби, 50 мл води, посолити, поперчити, тушкувати під кришкою близько 30 хвилин.
Крок 5 Картоплю почистити, нарізати кубиками.
Крок 6 Додати картоплю до грибів, тушкувати під кришкою до готовності (близько 20 хвилин).
Крок 7 Зелень дрібно нарізати.
Крок 8 До грибів з картоплею додати сметану.
Якщо необхідно, посолити.
Крок 9 Слідом додати зелень.
Крок 10 Тушкувати 5 хвилин.
Смачного!
Я використовувала білі, підберезники і шампіньйони.
Якщо ви будете використовувати тільки печериці, їх з цибулею треба тушкувати близько 5-7 хвилин.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Грибне рагу. Інгредієнти
500 г грибів
500 г картоплі
200 г сметани
200 г цибулі
зелень за смаком
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 2 Гриби нарізати кубиками.
Крок 3 На рослинному маслі злегка обсмажити цибулю.
Крок 4 Додати гриби, 50 мл води, посолити, поперчити, тушкувати під кришкою близько 30 хвилин.
Крок 5 Картоплю почистити, нарізати кубиками.
Крок 6 Додати картоплю до грибів, тушкувати під кришкою до готовності (близько 20 хвилин).
Крок 7 Зелень дрібно нарізати.
Крок 8 До грибів з картоплею додати сметану.
Якщо необхідно, посолити.
Крок 9 Слідом додати зелень.
Крок 10 Тушкувати 5 хвилин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий