Ці голубці називаються «ледачими» тому що при їх приготуванні не треба возитися з капустяним листям, готуються вони простіше, ніж звичайні голубці.
А на смак нітрохи їм не поступаються.
Голубці виходять соковиті, ніжні, ароматні.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 8-12 порцій.
Інгредієнти
Ліниві голубці. Інгредієнти
400 г капусти
500 г фаршу (будь-якого, за смаком)
200 г відвареного рису
150 г цибулі
250 г сметани (10-20%)
250 г томатної пасти (або кетчупу)
панірувальні сухарі
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Капусту нарізати квадратиками зі стороною приблизно 1-1.5 см.
Крок 2 Залити окропом і дати постояти 5-7 хвилин.
Крок 3 Потім воду злити, капусту трохи віджати.
Крок 4 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 5 Змішати капусту, фарш, рис, цибулю, посолити, поперчити.
Крок 6 З отриманого фаршу сформувати котлетки, обваляти їх у панірувальних сухарях.
Крок 7 Обсмажити котлети з двох боків до утворення золотистої скоринки (до готовності смажити не треба).
Крок 8 Змішати сметану і томатну пасту.
Крок 9 Голубці викласти у форму для запікання.
Крок 10 Залити соусом, поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 40-45 хвилин.
Подавати можна зі сметаною.
Смачного!
А на смак нітрохи їм не поступаються.
Голубці виходять соковиті, ніжні, ароматні.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 8-12 порцій.
Інгредієнти
Ліниві голубці. Інгредієнти
400 г капусти
500 г фаршу (будь-якого, за смаком)
200 г відвареного рису
150 г цибулі
250 г сметани (10-20%)
250 г томатної пасти (або кетчупу)
панірувальні сухарі
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Капусту нарізати квадратиками зі стороною приблизно 1-1.5 см.
Крок 2 Залити окропом і дати постояти 5-7 хвилин.
Крок 3 Потім воду злити, капусту трохи віджати.
Крок 4 Цибулю дрібно нарізати.
Крок 5 Змішати капусту, фарш, рис, цибулю, посолити, поперчити.
Крок 6 З отриманого фаршу сформувати котлетки, обваляти їх у панірувальних сухарях.
Крок 7 Обсмажити котлети з двох боків до утворення золотистої скоринки (до готовності смажити не треба).
Крок 8 Змішати сметану і томатну пасту.
Крок 9 Голубці викласти у форму для запікання.
Крок 10 Залити соусом, поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 40-45 хвилин.
Подавати можна зі сметаною.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий