Яблуко додає м'ясу неповторний аромат, гірчиця надає м'якість.
Великий плюс цього рецепту в тому, що часу на приготування йде мінімум, а результат вас дуже порадує.
На гарнір ідеально підійде картопляне пюре.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Свинина з яблуками, запечена у фользі. Інгредієнти
500 г свинини (філе)
200 г яблук
гірчиця за смаком
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Яблука нарізати часточками.
Крок 2 Свинину викласти в фольгу, посолити, поперчити, змастити гірчицею.
Крок 3 На свинину викласти яблука.
Крок 4 Фольгу загорнути, викласти у форму для запікання.
Запікати при температурі 180-200 градусів протягом 1-1.5 годин.
Смачного!
Великий плюс цього рецепту в тому, що часу на приготування йде мінімум, а результат вас дуже порадує.
На гарнір ідеально підійде картопляне пюре.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Свинина з яблуками, запечена у фользі. Інгредієнти
500 г свинини (філе)
200 г яблук
гірчиця за смаком
сіль
перець
Приготування
Крок 1 Яблука нарізати часточками.
Крок 2 Свинину викласти в фольгу, посолити, поперчити, змастити гірчицею.
Крок 3 На свинину викласти яблука.
Крок 4 Фольгу загорнути, викласти у форму для запікання.
Запікати при температурі 180-200 градусів протягом 1-1.5 годин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий