У цьому рецепті можна використовувати будь фарш.
Я використовувала фарш з філе індички. Як його приготувати, я розповіла тут:
Котлети з індички, смажені з помідорами і сиром .
Інгредієнти
Котлети з індички, фаршировані грибами. Інгредієнти
500 г фаршу
300 г грибів (свіжих або заморожених)
200 г цибулі
панірувальні сухарі
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно покришити.
Крок 2 Гриби почистити, дрібно нарізати.
Крок 3 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 4 Додати гриби, трохи посолити. Смажити до тих пір, поки не випарується вся рідина (близько 15 хвилин).
Крок 5 З фаршу сформувати невелику лепешечку (діаметром близько 10 см).
Крок 6 В середину коржики викласти грибну начинку.
Крок 7 Акуратно з'єднати краї, сформувати котлетку.
Крок 8 Обваляти в панірувальних сухарях (я використовувала покупні сухарі з додаванням кунжуту).
Крок 9 Смажити на олії, по 5-7 хвилин з кожного боку.
Також, в якості начинки можна використовувати яйця або сир, як в цих рецептах:
Зрази ,
Котлети з сирною начинкою .
Смачного!
Я використовувала фарш з філе індички. Як його приготувати, я розповіла тут:
Котлети з індички, смажені з помідорами і сиром .
Інгредієнти
Котлети з індички, фаршировані грибами. Інгредієнти
500 г фаршу
300 г грибів (свіжих або заморожених)
200 г цибулі
панірувальні сухарі
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Цибулю дрібно покришити.
Крок 2 Гриби почистити, дрібно нарізати.
Крок 3 На рослинному маслі обсмажити цибулю.
Крок 4 Додати гриби, трохи посолити. Смажити до тих пір, поки не випарується вся рідина (близько 15 хвилин).
Крок 5 З фаршу сформувати невелику лепешечку (діаметром близько 10 см).
Крок 6 В середину коржики викласти грибну начинку.
Крок 7 Акуратно з'єднати краї, сформувати котлетку.
Крок 8 Обваляти в панірувальних сухарях (я використовувала покупні сухарі з додаванням кунжуту).
Крок 9 Смажити на олії, по 5-7 хвилин з кожного боку.
Також, в якості начинки можна використовувати яйця або сир, як в цих рецептах:
Зрази ,
Котлети з сирною начинкою .
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий