Шашлики за цим рецептом виходять соковитими, м'якими, дуже смачними.
До шашлику можна подати овочевий салат або просто нарізані овочі.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Шашлик зі свинини, маринований в рожевому соусі. Інгредієнти
2 кг свинини
200 мл кетчупу
200 мл майонезу
300 г цибулі
3 ст. л. приправи для шашлику
сіль
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 2 М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 3 Перемішати м'ясо і цибулю.
Крок 4 Додати спеції, перемішати.
Крок 5 Додати кетчуп, майонез, перемішати.
Маринувати в холодному місці 5-7 годин.
Перед приготування посолити.
Крок 6 Мариноване м'ясо щільно нанизати на шампури.
Крок 7 Смажити над розжареним вугіллям.
Смачного!
До шашлику можна подати овочевий салат або просто нарізані овочі.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Шашлик зі свинини, маринований в рожевому соусі. Інгредієнти
2 кг свинини
200 мл кетчупу
200 мл майонезу
300 г цибулі
3 ст. л. приправи для шашлику
сіль
Приготування
Крок 1 Цибулю нарізати півкільцями.
Крок 2 М'ясо нарізати невеликими шматочками.
Крок 3 Перемішати м'ясо і цибулю.
Крок 4 Додати спеції, перемішати.
Крок 5 Додати кетчуп, майонез, перемішати.
Маринувати в холодному місці 5-7 годин.
Перед приготування посолити.
Крок 6 Мариноване м'ясо щільно нанизати на шампури.
Крок 7 Смажити над розжареним вугіллям.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий