Смачні, м'які, соковиті кульки з найніжнішої начинкою.
Навіть тим, хто не любить квасоля, ці кульки повинні сподобатися.
Замість відвареної можна використовувати консервовану квасолю.
На гарнір ідеально підійде рис або картоплю.
При подачі можна полити гарнір і кульки соусом, в якому вони гасилися.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 15-18 кульок.
Інгредієнти
М'ясні кульки з начинкою з квасолі і цибулі. Інгредієнти
100 г квасолі
150 г цибулі
500 г фаршу (у мене свинина + яловичина)
1 яйце
700 г помідорів у власному соку (або свіжих)
5-6 гілочок чебрецю (або будь-зелені)
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Квасолю замочити в холодній воді на 3-4 години.
Крок 2 Потім квасолю відварити до готовності (різні сорти квасолі варяться різну кількість часу, на упаковці має бути все написано).
Крок 3 Коли квасоля буде готова, воду злити, квасоля остудити.
Подрібнити у блендері або пропустити через м'ясорубку.
Крок 4 Цибулю дрібно покришити.
Крок 5 Обсмажити на олії до золотистого кольору.
Крок 6 Змішати квасолю і цибулю, посолити, поперчити.
Крок 7 З помідорів зняти шкірку, подрібнити у блендері, разом з соком.
Крок 8 У фарш додати яйце, посолити, поперчити, добре перемішати.
Крок 9 З фаршу сформувати невелику лепешечку.
Крок 10 Викласти начинку.
Крок 11 Сформувати кульку.
Крок 12 Викласти у форму для запікання, в один або два шари.
Крок 13 Залити помідорами (вони повинні покривати кульки, якщо помідорового соку не вистачає, додайте воду).
Крок 14 Викласти зелень.
Поставити в духовку (кришкою не накривати).
Запікати при температурі 180 градусів протягом 40-50 хвилин.
Крок 15
Смачного!
Навіть тим, хто не любить квасоля, ці кульки повинні сподобатися.
Замість відвареної можна використовувати консервовану квасолю.
На гарнір ідеально підійде рис або картоплю.
При подачі можна полити гарнір і кульки соусом, в якому вони гасилися.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 15-18 кульок.
Інгредієнти
М'ясні кульки з начинкою з квасолі і цибулі. Інгредієнти
100 г квасолі
150 г цибулі
500 г фаршу (у мене свинина + яловичина)
1 яйце
700 г помідорів у власному соку (або свіжих)
5-6 гілочок чебрецю (або будь-зелені)
сіль
перець
рослинне масло
Приготування
Крок 1 Квасолю замочити в холодній воді на 3-4 години.
Крок 2 Потім квасолю відварити до готовності (різні сорти квасолі варяться різну кількість часу, на упаковці має бути все написано).
Крок 3 Коли квасоля буде готова, воду злити, квасоля остудити.
Подрібнити у блендері або пропустити через м'ясорубку.
Крок 4 Цибулю дрібно покришити.
Крок 5 Обсмажити на олії до золотистого кольору.
Крок 6 Змішати квасолю і цибулю, посолити, поперчити.
Крок 7 З помідорів зняти шкірку, подрібнити у блендері, разом з соком.
Крок 8 У фарш додати яйце, посолити, поперчити, добре перемішати.
Крок 9 З фаршу сформувати невелику лепешечку.
Крок 10 Викласти начинку.
Крок 11 Сформувати кульку.
Крок 12 Викласти у форму для запікання, в один або два шари.
Крок 13 Залити помідорами (вони повинні покривати кульки, якщо помідорового соку не вистачає, додайте воду).
Крок 14 Викласти зелень.
Поставити в духовку (кришкою не накривати).
Запікати при температурі 180 градусів протягом 40-50 хвилин.
Крок 15
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий